Life

”Nu credeam că o să trăiesc așa”. Smiley, clipe de panică în vacanța din America

Smiley și Gina Pistol, sperietură de zile mari în timpul vacanței din Statele Unite ale Americii. Ce au putut să pățească cei doi.
09.02.2024 | 15:17
Nu credeam ca o sa traiesc asa Smiley clipe de panica in vacanta din America
Smiley și Gina Pistol au primit un mesaj care i-a panicat în vacanță. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După muncă și răsplată, așa arată programul lui Smiley. După ce a muncit tot anul și a fost implicat în fel de fel de proiecte, artistul a decis să se relaxeze. Acesta și-a luat soția și au plecat departe de casă, tocmai în America. Însă, se pare că nici acolo nu au avut parte de liniște.

Mesajul care i-a panicat pe Smiley și pe Gina Pistol

Smiley este unul dintre artiștii care pune mereu munca pe primul loc. Dar, din când în când, acesta simte nevoia unei pauze, așa că profită din plin de timpul liber.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată când are ocazia, Smiley le ia pe Gina și pe fiica lor, Josephine și pleacă în câteva o vacanță. Spre deosebire de 2023, anul acesta i-a prins pe cei trei în cele mai îndepărtate destinații din lume.

Zilele acestea, juratul de la ”Vocea României” se află în America, acolo unde se bucură din plin de timpul petrecut alături de familia sa. Și, așa cum i-a obișnuit pe fani, Smiley face tot posibilul pentru a publica fragmente din escapadele sale.

ADVERTISEMENT

În mediul online, artistul le-a povestit celor care îl urmăresc că a avut parte de un eveniment mai puțin plăcut. Fix când nu se aștepta, acesta a primit un mesaj care i-a speriat atât pe el, cât și pe Gina Pistol.

”Nu credeam că o să trăiesc așa ceva tocmai în Hollywood. De atâția ani de când vin aici nu am pățit asta. Credeați că numai noi avem Ro-Alert? Na, că au și ei L.A.-Alert”, a spus artistul pe social media.

ADVERTISEMENT

Artistul și fosta prezentatoare de la Antena 1 mai stau în America

Smiley și Gina Pistol nu plănuiesc să se întoarcă prea curând în România. Cei doi împreună cu fiica lor vor mai rămâne în America cel puțin o lună. În tot acest timp, artistul va îmbina utilul cu plăcutul.

Smiley și Gina au închiriat o casă pentru a le fi ușor să se descurce cu treburile. În timp ce artistul pune la punct detalii profesionale legate de muzică, fosta prezentatoare are grijă de fiica lor. Apoi, când programul artistului se eliberează, ies cu toții să se bucure de peisajele urbane din America.

ADVERTISEMENT

Smiley și frumoasa lui soție vor să încerce cât mai multe experiențe tipice vieții din America. Până acum, nu au ratat nimic și sigur mai au foarte multe de explorat.

Artistul a povestit în mediul online că a fost la Universal Studios pentru a-i arăta lui Josephine frumoasa lume a celor mai cunoscute filme. De asemenea, nu au lipsit din program nici restaurantele din Los Angeles, unde au putut încerca diverse preparate culinare.

Smiley și Gina mai au la dispoziție multe zile în care se pot răsfăța în America. Tocmai de aceea, cei care vor să afle prin ce peripeții mai trec cei trei sau ce experiențe noi încearcă, tot ce trebuie să facă este să stea geană pe conturile de socializare ale artistului.

ADVERTISEMENT