Sport

„Nu e obligatoriu ca fotbaliștii să fie și mintoși” Reacția lui Dragomir despre Olaru

Mitică Dragomir a intervenit în scandalul dintre căpitanul celor de la FCSB, Darius Olaru, și selecționerul Edi Iordănescu, de la mijlocul lunii octombrie.
27.10.2023 | 09:50
Nu e obligatoriu ca fotbalistii sa fie si mintosi Reactia lui Dragomir despre Olaru
„Nu e obligatoriu ca fotbaliștii să fie și mintoși”. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

De fapt, așa cum o spune chiar Olaru, acest ”scandal” sau ”caz Olaru” nu ar fi trebuit să existe, astfel că toată lumea ar trebui să-și vadă de viitor. Cert e că Darius Olaru a fost lăsat în tribună înainte de România – Andorra, scor 4-0, pentru că ar fi fost accidentat. Fotbalistul a anunțat, în cele din urmă, că era apt de joc.

„Nu e obligatoriu ca fotbaliștii să fie și mintoși”

”S-a discutat prea mult pe acest subiect, nu a fost niciun ”caz Olaru”, nici nu trebuia să ies eu să vorbesc despre acest lucru. M-am lovit cu două zile înainte de meci, la un antrenament, așa s-a întâmplat și cu Mihăilă, a fost decizia lor și am respectat-o. Am luat decizia împreună cu staff-ul, dacă se decideau să joc, intram pe teren, dacă nu, stăteam în tribună.

ADVERTISEMENT

Nu a fost nicio problemă, trebuia să se vorbească mai mult de meci, că suntem aproape de calificare, nu de cazul meu”, a declarat Olaru. Această declarație riscă să-l pună într-o ipostază ciudată pe selecționerul Edi Iordănescu, lucru subliniat de Horia Ivanovici și Mitică Dragomir, în studioul emisiunii Max Profețiile lui Mitică.

”Ai văzut ce a zis Olaru după meci? Puteam să joc la Națională. Ai văzut în ce situație l-a pus pe Iordănescu?”, s-a întrebat Horia Ivanovici. ”Chiar dacă era așa, e lipsă de diplomație. Trebuia să meargă pe blat…Trebuie să ai minte. Acum, de aia nu mai poate el că l-a pus pe Iordănescu într-o ipostază…Copiii ăștia nu au prea multă minte.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să fie academician, ca să fie fotbalist sau căpitan la FCSB. Fotbaliștii nu e obligatoriu să fie și mintoși”, a remarcat și Mitică Dragomir. ”Pare Edi acum că a mințit, că n-a avut curaj să-i spună lui Olaru că nu i-a spus să meargă în tribună că n-are nevoie de el? A greșit Olaru? De ce a făcut Edi tot circul ăsta? De gura lui Gigi?”.

Mitică Dragomir crede că Olaru a greșit față de Edi Iordănescu

”Cred că…Am înțeles că Edi i-ar fi dat un telefon lui Gigi și a venit Olaru și a spus că puteam să joc și Edi a zis că nu, că era accidentat. Ca selecționer te pune într-o postură…Cam nașpa”, a replicat și Horia Ivanovici. Concluzia a tras-o tot Oracolul Fanatik. ”Categoric! Părerea mea că a greșit și Edi că nu l-a ținut pe bancă, jucător de viteză, cum să nu?”, a transmis Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

”MAX Profețiile lui Mitică” este o emisiune care nu trebuie ratată! Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir, în fiecare luni de la ora 13:00. Așadar, MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ poate fi văzută în direct și în exclusivitate, în fiecare luni, de la ora 13:00, numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO.

Nu uitați, emisiunea va rula în premieră pe canalul de YouTube Fanatik (da LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii). De asemenea, Max Profețiile lui Mitică poate fi urmărită în premieră pe pagina facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii) și pagina de Facebook Fanatik (dă LIKE si URMĂREŞTE pentru a fi notificat).

ADVERTISEMENT

Emisiunea MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ care începe, în fiecare zi de luni, de la ora 13:30, după Fanatik SuperLiga este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului. Nu ratați nicio emisiune pentru a fi mereu la curent cu toate profețiile Oracolului Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT