Life

“Nu e sănătos la cap! Sar pe el”. Scandal în echipa lui Florin Dumitrescu

Scandal între doi concurenți din echipa lui Florin Dumitrescu, de la Chefi la Cuțite. De la ce a pornit întreaga situație?
31.05.2023 | 08:42
Nu e sanatos la cap Sar pe el Scandal in echipa lui Florin Dumitrescu
Ce s-a întâmplat între cei doi concurenți de la Chefi la Cuțite, din echipa lui Florin Dumitrescu. Sursa foto: captură video youtube
ADVERTISEMENT

Emisiunea Chefi la Cuțite devine tot mai captivantă, după ce s-au format echipele, iar concurenții și-au intrat bine în ”rol”. Între unii dintre ei au început, deja, să apară conflicte pe seama preparatelor. Așa s-a întâmplat marți seară, în tabăra lui Florin Dumitrescu.

Tensiuni la Chefi la Cuțite. Doi concurenți din echipa lui Florin Dumitrescu s-au certat

Totul s-a produs după ce echipa gri și cea roșie au intrat la duelul de individuale și au trebuit să facă bucate pe bază de sosuri. Acestea erau primite de la tabăra adversară, iar între Stelian Nistor și Mihaela Zahariea s-au creat scântei.

ADVERTISEMENT

Stelian Nistor a fost nemulțumit de sosul pe care i l-a dat Mihaela Zahariea, cel de muștar, în condițiile în care i-a cerut anterior să i-l ofere pe cel de Tzatziki. De îndată au început să se contrazică destul de dur, ambii susținându-și cu vehemență punctele de vedere.

”Trebuia să-mi dai mie Tzatziki, mă! Păi e corect? Nu e corect. Și am rămas eu ultimul. A fost muștarul”, a fost replica lui Stelian Nistor pentru Mihaela Zahariea, când aceasta l-a desemnat pe el să prepare un meniu pe bază de sos de muștar.

ADVERTISEMENT

Mihaela Zahariea a considerat nepotrivită atitudinea lui Stelian Nistor față de ea, iar la un moment dat a pus problema de bătaie. De altfel, și-a justificat alegerea prin faptul că adversarul ei este bucătar cu experiență, de aceea a preferat să ofere sosul Tzatziki, mai ușor, unei concurente care nu are această funcție.

”Nu, deci mai stătea și lângă mine Stelian. E insistent. Eu mă mut că ne luăm la bătaie! (…) Sunt drăguță până nu mai sunt drăguță. Am o limită și cedez nervos mai ales când văd că ești îngrozitor de încăpățânat și nu vrei să înțelegi jocul.

ADVERTISEMENT

Știu că e nou venit și că îi trebuie un pic să se adapteze, dar dincolo de asta nu mă interesează pentru că el are experiență, e bucătar cu experiență. Cum vrea el să-i dau lui Tzatziki? Nu e sănătos la cap, sar pe el!”, a explicat Mihaela Zahariea, în ediția din 30 mai 2023.

Nici Mihaela Zahariea nu a primit un sos ușor, cel olandez. A fost pentru prima oară când l-a gătit, iar la final s-a ales cu 13 puncte. Și Stelian a obținut un punctaj avantajos, 11 puncte. Proba a dat bătăi de cap unui participant, Florin Borșaru, care a trecut printr-un episod marcant.

ADVERTISEMENT

Florin Borșaru, preluat în echipa lui Sorin Bontea, după ce a fost la un pas de eliminare

Florin Borșaru a primit cel mai mic punctaj, 8 puncte, și i s-a comunicat eliminarea. Sosul lui nu a fost cel mai reușit, iar carnea i-a ieșit cam arsă. Însă, i s-a observat potențialul pe parcursul edițiilor de până acum, iar Sorin Bontea a hotărât să-l salveze, având o amuletă în acest sens.

ADVERTISEMENT