Life

„Nu mi-e milă de omul prost”. Dragomir nu a mai rezistat și a vorbit de Irinel Columbeanu

Mitică Dragomir a vorbit despre drama lui Irinel Columbeanu. Fostul șef al Ligii de Fotbal a mărturisit că nu are nicio compasiune față de el.
18.12.2023 | 16:30
Nu mie mila de omul prost Dragomir nu a mai rezistat si a vorbit de Irinel Columbeanu
Mitică Dragomir a explicat de ce nu are milă față de Irinel Columbeanu. Foto: MAX Profețiile lui Mitică/ libertatea.ro/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a vorbit despre Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii „MAX Profețiile lui Mitică”. Nu are nicio milă față de fostul afacerist pentru situația în care a ajuns din punct de vedere financiar.

Dragomir, despre soarta lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu trăiește acum din mila oamenilor. Omul de afaceri a învârtit banii cu lopata pe vremuri, bucurându-se de o viață de lux și partenere după care întorceau privirile mulți bărbați, iar azi abia are ce să mănânce.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir nu e atins de drama despre care presa a relatat în ultimele luni, dimpotrivă! ”Profetul” i-a spus lui Horia Ivanovici că este destul de milos de fel, însă preferă să își îndrepte atenția către oamenii cu adevărat nevoiași, care muncesc din greu să poată pună o pâine pe masă.

„Nu mi-e milă de omul prost. De omul sărac mi-e milă”

„Nu mi-e milă de el, nu mi-e milă de omul prost. De oamenii proști nu mi-e milă. De omul sărac mi-e milă, de omul care muncește mi-e milă. Eu sunt un milos, să știi!

ADVERTISEMENT

Dar de oamenii care au belșug și intră-n faliment… În faliment poți să intri oricum, dar să-ți păstrezi cel puțin demnitatea, familia, astea. Tragi, muncești, aaa, dacă te lasă mințile atunci nu ești de condamnat”, a declarat Dragomir despre Irinel Columbeanu, la „MAX Profețiile lui Mitică”. 

Dragomir a concluzionat cu privire la faptul că mulți dintre oamenii importanți din țară au căzut de sus, în timp ce alții se ridică: „Asta e viața, așa a făcut-o Dumnezeu!”.

ADVERTISEMENT

Mitică de la Ligă, așa cum mai este cunoscut Dragomir, a mai vorbit despre soarta lui Columbeanu, tot în cadrul aceleiași emisiuni, în luna octombrie. Atunci a analizat pe larg marea decădere a fostului afacerist care și-a încercat la un moment dat norocul și la Primăria Capitalei.

Ce avere avea pe mână Irinel

Dragomir a mai dezvăluit despre Irinel Columbeanu că nu a avut atât de mulți bani pe cât credea lumea, chiar și când era pe val. „A băgat vreun milion sau două. Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut.

ADVERTISEMENT

Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui. Vezi ce frumos vorbesc. Doamna lui care acum e în America cu fata, e bine mersi.

El nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în faza incipientă. Are un pic de Alzheimer. Și nu-mi place că l-au luat și la mișto. Leo de la Strehaia a zis că să se însoare cu sora lui și îi dă o vilă, că vrea să-l ajute”, povestea Mitică Dragomir la „MAX Profețiile lui Mitică”.

Printre cei care i-au întins o mână de ajutor lui Irinel Columbeanu de când traiul său s-a înrăutățit s-au numărat Serghei Mizil și cumnatul său de la Bacău.

Mitica Dragomir, VERDICT DUR despre DRAMA lui Irinel Columbeanu

ADVERTISEMENT