Sport

Mitică Dragomir îi aseamănă cu Bonucci şi Chiellini! Următorul cuplu de fundaşi centrali al naţionalei României

Dumitru Dragomir a descoperit viitorul cuplu de fundași centrali ai echipei naționale. Fostul președinte LPF i-a asemănat pe cei doi cu Bonucci și Chiellini.
14.12.2023 | 23:00
Mitica Dragomir ii aseamana cu Bonucci si Chiellini Urmatorul cuplu de fundasi centrali al nationalei Romaniei
Dumitru Dragomir a descoperit viitorul cuplu de fundași centrali ai echipei naționale. Fostul președinte LPF i-a asemănat pe cei doi cu Bonucci și Chiellini.
ADVERTISEMENT

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a vorbit despre viitorul cuplu de fundași centrali ai echipei naționale. Fostul președinte LPF este de părere că Radu Drăgușin și Matei Ilie pot fi noii Bonucci și Chiellini.

Dragomir a descoperit viitorul cuplu de fundași centrali ai echipei naționale

“Știi cine îmi place? Fundașul central de la CFR Cluj (n.r. Matei Ilie). Va fi unul dintre marii fotbaliști ai acestei țări dacă nu se accidentează și îi doresc să nu se accidenteze.

ADVERTISEMENT

Ăsta și cu Drăgușin, viitorul cuplu de fundași central ai naționalei. Are 21 de ani, e în 2002 născut. Ca Bonucci și Chiellini. Așa o să fie, pentru că sunt tineri amândoi. Sunt și înalți, peste 1.90. Se poate aduna o echipă națională bună”, a spus Dumitru Dragomir.

Nea Mitică a completat toată linia de apărare a României

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a completat toată linia de apărare a României. Fostul președinte LPF a venit și cu soluții pentru fundașii laterali: “Uite cum văd eu. Există un fundaș dreapta foarte bun în România.

ADVERTISEMENT

Dacă îl lasă să joace 4-5 jocuri se vinde pe bani mulți afară. Mihai Căpățînă de la Universitatea Craiova. Fundaș stânga vine ăsta de la Rapid, Borza. Dar îl mai avem și pe Sorescu.

Nouă ne trebuie fundași de viteză care să știe să centreze bine, dar să știe să facă și faza de apărare. Bancu e cel mai bun fundaș lateral, dar îmbătrânește și el. El are o capacitate de efort foarte bună și poate să joace titular la jumătate dintre echipele din Italia”.

ADVERTISEMENT

Profeția lui Mitică Dragomir după ce a văzut grupa României la Euro 2024

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a reacționat pozitiv după ce a văzut grupa României de la Euro 2024. Fostul președinte LPF este de părere că România poate termina neînvinsă și chiar să câștige grupa în fața Belgiei, Slovaciei și Ucrainei, favorita din play-off.

“Familia asta, Iordănescu, într-adevăr sunt credincioși. Ține Dumnezeu cu ei. Pe onoarea mea dacă te mint. Păi ce grupă e asta domne? E o grupă în care poți să iei și locul 1. Pe cuvântul meu.

ADVERTISEMENT

Eu am zis ‘Doamne, să facem măcar un punct, să nu ne facem de râs’. Dar când am văzut grupa asta. Slovacia nu ne poate bate, nici Ucraina (n.r. dacă se califică) nu ne bate. Belgia nu ne bate, o să vedeți. Nu aveai pe cine să alegi. Norocoși Iordăneștii, dar și Stoichiță.

Categoric ne calificăm mai departe le Euro. Nu merg, se duc copiii mei și cu nepoții. Eu nu mă duc. Eu cred că vor fi mulți români, pentru că în Germania avem peste 500.000 de români. Cred că în jur de 10-15 mii de români vor fi la fiecare meci. O să fie frumos. Dacă mă supăr merg și eu”a fost profeția lui Mitică Dragomir.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Dumitru Dragomir, despre viitorul cuplu de fundași centrali ai naționalei

ADVERTISEMENT