Life

Ce i-a făcut Serghei Mizil unui politician, într-o toaletă: „Glumă de nuntă!”

Serghei Mizil a făcut o serie de dezvăluiri suprarealiste despre ce a pățit la o nuntă unde era invitată crema politicii românești.
14.10.2023 | 21:33
Ce ia facut Serghei Mizil unui politician intro toaleta Gluma de nunta
Serghei Mizil, în podcastul lui Gojira. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Serghei Mizil a scos din tolba sa de povești o istorisire care pare de-a dreptul suprarealistă. Bărbatul a fost invitat în podcastul lui Gojira pentru a dezbate actualitatea românească, și nu numai, iar la un moment dat și-a amintit de o nuntă la care au participat mai mulți oameni de vârf din stat.

Serghei Mizil, situație suprarealistă la o nuntă cu invitați din vârful politicii

Serghei Mizil a repus pe tapet povestea de la o nuntă la care a mers împreună cu Victor Ciutacu, unde a fost invitat și fostul președinte al țării, Traian Băsescu. Despre acea peripeție, Serghei a mai vorbit, dar de data asta a adus un element nou.

ADVERTISEMENT

Mizil a spus că Băsescu sau cineva din anturajul lui ar fi ordonat să îi închidă în toaletă pe el și Ciutacu, de teamă că ar face scandal la respectiva petrecere. S-a întâmplat în perioada celui de-al doilea mandat al fostului șef de stat, când Serghei era cunoscut pentru criticile fervente aduse la adresa lui Băsescu.

Cei prezenți la nuntă s-ar fi temut că Serghei putea să se lege de Băsescu, așa că a fost cineva care l-a închis în WC ca să se evite vreun conflict. Mizil i-a mărturisit lui Gojira că nu a avut niciodată vreo intenție, căci în cercurile selecte știe să se abțină.

ADVERTISEMENT

Totuși, nu a făcut-o până la capăt! Rebelul personaj s-a răzbunat pe un politician, a cărui funcție nu și-o amintește cu exactitate, după ce i-a stins lumina la baie. Serghei Mizil a spus că a urinat pe el, scuzându-se că nu a văzut nimic, dat fiind că în toaletă era întuneric. Povestirea l-a făcut pe Gojira să râdă în hohote.

Ce i-a putut face unui parlamentar

„Fii atent, ce oameni bolnavi! Ministru sau parlamentar, nu mai știu ce era! Tot în WC, la aceeași nuntă… Vine el cu încă unul șmecher și-mi sting lumina. Glumă de nuntă! Și, fii atent, m-am întors la el, m-am pi**t pe el. Și, ce faci?

ADVERTISEMENT

Păi nu văd! Nu m-am lăsat! Măi, ești în Parlamentul României! Stingi lumina unui bagabont ca mine când urinează la o nuntă?”, a povestit Serghei Mizil în podcastul „Aproximativ discuții”.