Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Nu mișcă nimeni la el. Nici femeia de serviciu”. Dezvăluiri despre „neamțul” Dorinel Munteanu

Bănel Nicoliță a făcut dezvăluiri despre "neamțul" Dorinel Munteanu. Fostul stelist a vorbit despre perioada în care a fost antrenat de tehnicianul Oțelului Galați.
08.12.2023 | 09:45
Nu misca nimeni la el Nici femeia de serviciu Dezvaluiri despre neamtul Dorinel Munteanu
Bănel Nicoliță a făcut dezvăluiri despre "neamțul" Dorinel Munteanu. Fostul stelist a vorbit despre perioada în care a jucat și a fost antrenat de tehnicianul Oțelului Galați.
ADVERTISEMENT

Oțelul Galați a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în deplasare pe Arena Națională, după care a remizat cu Dinamo și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. În urma acestor rezultate, Bănel Nicoliță a făcut câteva dezvăluiri despre “neamțul” Dorinel Munteanu și despre stilul său ca antrenor. Fostul stelist a povestit câteva momente din perioada în care a fost antrenat de tehnicianul Oțelului.

Dezvăluiri despre “neamțul” Dorinel Munteanu

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Bănel Nicoliță a făcut mai multe dezvăluiri despre “neamțul” Dorinel Munteanu. Fostul stelist a vorbit despre metodele de antrenament axate mai mult pe partea fizică, despre disciplina și strictețea pe care o impunea tehnicianul Oțelului Galați.

ADVERTISEMENT

“Mă bucur că am avut oportunitatea să joc alături de el. Mai ales că primul titlu pe care eu l-am câștigat cu Steaua, că atunci așa se numea (n.r. FCSB), am fost alături de el. În sezonul 2004-2005. După l-am avut și antrenor.

E un om de nota 10 și foarte profesionist. E un antrenor foarte bun. Un antrenor care nu lasă nimic la voia întâmplării și își dorește foarte mult să scoată maximul de la jucători. Îi place să pregătească echipa foarte bine din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

Multe antrenamente, dar 60-70 de minute la intensitate maximă. Te mai păcălea cu mingea. Un antrenor foarte bun și mă bucur că am avut onoarea să joc cu el și să îmi fie și antrenor. Și la echipa națională am jucat cu el.

E mult fizic și multă disciplină. Nu mișca nimeni de la maseur până la femeia de serviciu, nimeni. Orice tot se întâmpla afla în secunda 1, avea oamenii lui și în a doua secundă ne chema la el. Nu am văzut în viața mea un antrenor care să aibă așa disciplină. Mi-a plăcut foarte mult. Antrenamente foarte frumoase”, a povestit Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, despre antrenamentele lui Dorinel Munteanu: “Sunt foarte grele”

După discursul lui Bănel Nicoliță și Robert Niță a avut ceva de spus despre antrenamentele lui Dorinel Munteanu. Analistul de la FANATIK SUPERLIGA a mărturisit că metodele de antrenament folosite la Oțelul Galați sunt unele foarte grele.

“Eu nu am auzit că sunt antrenamente atât de frumoase. Uite, că mai vorbesc și eu cu băieții. Sunt foarte grele. Sunt antrenori care dacă ai lucrat o săptămână cu ei știi pentru tot sezonul competițional știi ciclul săptămânal.

ADVERTISEMENT

Ce faci luni, ce faci marți, ce faci miercuri, știi tot. La Dorinel nu e așa. A zis și el după meciul cu FCSB că sunt echipa cea mai bine pregătită din punct de vedere fizic din România. Și eu nu cred că la Galați există o sală de forță cum există la Berceni”, a spus Robert Niță.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Bănel Nicoliță, despre antrenorul Dorinel Munteanu

ADVERTISEMENT