Sport

„Nu pleacă Radunovic de la FCSB. Gigi îi dă și-o primă” Dragomir, despre scandalul momentului la FCSB

Dumitru Dragomir a discutat despre cea mai importantă știre de la FCSB, plecarea lui Risto Radunovic. Fostul șef LPF speră că Gigi Becali îl va păstra pe muntenegrean.
23.03.2024 | 22:58
Nu pleaca Radunovic de la FCSB Gigi ii da sio prima Dragomir despre scandalul momentului la FCSB
Mitică Dragomir, despre plecarea lui Radunovic de la FCSB. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Risto Radunovic a fost cumpărat de FCSB de la Astra Giurgiu pentru 400.000 de euro în iarna lui 2021. De atunci, muntenegreanul a făcut pași mici spre locul de titular în banda stângă, unde a și devenit om de bază.

„Nu pleacă Radunovic de la FCSB. Gigi îi dă și-o primă” Dragomir, despre scandalul momentului la FCSB

Radunovic a anunțat că vrea să plece de la FCSB în urma declarației lui Gigi Becali. Cu toate astea, Dumitru Dragomir este de părere că patronul liderului va reveni asupra deciziei și îi va acorda un nou contract fundașului stânga.

ADVERTISEMENT

Actuala înțelegere expiră în iarna acestui an, dar Radunovic vrea să plece mai devreme. Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că se mai gândește dacă îi va prelungi contractul, iar acest lucru l-a supărat pe muntenegrean.

În cazul în care Radunovic va pleca de la FCSB, fostul șef LPF este de părere că pentru liderul din SuperLiga o să fie o pierdere destul de mare. În locul lui Gigi Becali, Mitică Dragomir i-ar dubla salariul muntenegreanului.

ADVERTISEMENT

“Nu îi dă papucii. Fac pariu că îi dă și o primă pentru cum a jucat și la cât de corect a fost băiatul acesta. E cel mai bun fundaș stânga din țară. De departe așa e. E și serios. Dacă pleacă, găsește Gigi.

E greu de jucat la Steaua (n.r. FCSB). E pierdere foarte mare Radunovic. Enorm. Da, l-aș ține și i-aș dubla și contractul”, a spus Dumitru Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Gigi Becali care l-a deranjat pe Radunovic

“Radunovic este jucător bun, dar prea driblează pe acolo. Nu ştiu dacă o să îi prelungesc contractul. Habar n-am. Nici nu ştiu când expiră. Nu ştiu despre contractul lui!”, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici, reacție despre cazul Radunovic la FCSB

“Mi se pare o ușurință incredibilă cu care FCSB o să renunțe la el. L-am auzit și pe patronul FCSB aseară. ‘Da, probabil o să-i dau drumul, mai are contract până în decembrie, dar probabil o să-i dau drumul la vară. A venit, am mai discutat’.

ADVERTISEMENT

Ok, eu am înțeles că Gigi Becali nu e fan. L-am simțit în toate discursurile lui. Nu l-a lăudat niciodată, nu l-a scos în evidență niciodată, nu știu dacă a rostit numele lui Radunovic de cinci ori anul ăsta în declarațiile pe care le-a dat presei.

Eu le spun atât celor de la FCSB și lui Gigi Becali. Cum să dai cu atâta ușurință cel mai bun fundaș stânga din România? Cel mai complet fundaș stânga din România. Radunovic e printre puținii fotbaliști care poate să joace la nivel ridicat, la nivel de cupe europene.

Bine, îl dai, dar cu cine joci acolo? Că e greu să găsești în momentul de față fundași laterali. E greu să găsești fotbaliști, una peste alta, dar să renunți atât de ușor că nu e pe gustul tău, că nu îți place, că nu are freza care îți convine, chestii de genul ăsta. Sau e el prea serios? Sau are un stil care nu îi place patronului?

Cum, tu renunți la cel mai bun fundaș stânga? Deși mai are contract până în decembrie? Nu, tu trebuie să te lupți să îi prelungești contractul”, a transmis Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Mitică Dragomir, despre plecarea lui Radunovic de la FCSB

ADVERTISEMENT