Sport

”Nu poate lua titlul nici cu mama lui Rrahmani” Declarația care irită Rapidul

Fanii Rapidului vor fi furioși după ultimele declarații ale lui Dumitru Dragomir.
22.10.2023 | 16:26
Nu poate lua titlul nici cu mama lui Rrahmani Declaratia care irita Rapidul
Dumitru Dragomir, verdict pentru Rapid după accidentarea lui Rrahmani. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid visează să obțină titlul de campioană în SuperLigă, în anul în care echipa va împlini 101 ani de existență. Dumitru Dragomir nu crede însă în șansele lor.

Dragomir nu crede că Rapid poate lua titlul

Dumitru Dragomir a fost întrebat de HORIA IVANOVICI dacă Rapid are șanse să câștige campionatul, în contextul în care cel mai bun jucător al startului de campionat, Rrahmani, s-a rupt.

ADVERTISEMENT

Fostul șef al LPF crede că Rapid nu poate câștiga de campioană indiferent dacă Rrahmani joacă sau nu. El este de părere că echpa nu are un lot de titlu și crede că echipa nu va prinde podiumul.

În schimb, laudă patronatul, conducerea și staff-ul clubului, spunând că aceștia sunt de foarte mare calitate și pot face performanță.

ADVERTISEMENT

Trei transferuri are nevoie Rapid, conform lui Dumitru Dragomir, pentru a se lupta la titlu: un atacant bun, un mijlocaș valoros și un fundaș cu viteză, care să facă pereche cu Săpunaru.

Nu putea să ia Rapid campionatul nici cu mama lui Rrahmani. Acolo este o treabă serioasă, cu patroni serioși, cu o conducere serioasă, cu antrenor serios, cu o galerie foarte serioasă, dar cu un lot subțire, lot de locul 3-4, chiar 5.

ADVERTISEMENT

Și cu Rrahmani nu puteau lua mai mult de locul trei. Mă uit la valoarea jucătorilor, nu la valoarea conducerii. Conducerea e serioasă, are bani, își vede de treabă, antrenorii la fel.

Ăștia sunt principalii, jucătorii. Acolo trebuie să ai un vârf de atac de super-clasă, un fundaș central de viteză pe lângă Săpunaru și un mijlocaș de mare valoare care să lege jocul.

ADVERTISEMENT

Așa au fundași laterali buni și portar bun. Ioniță știe cu mingea, dar e firav. Funcho e jucător bun, a făcut meciuri bune. Nu te poți compara cu lotul lui FCSB, al Craiovei sau al lui CFR.

La valoarea jucătorilor, e greu să se compare și cu Constanța”, a spus Mitică Dragomir la ”Maxprofețiile lui Mitică”.

Emisiunea ”Maxprofețiile lui Mitică” se vede în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA, în direct doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții alături de cele mai tari momente pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Dumitru Dragomir nu crede că Rapid poate câștiga campionatul

ADVERTISEMENT