Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Nu-și pasează între ei” Motivul „politic” pentru care Burmaz și Rrahmani se evită: „Unul e kosovar, altul sârb”

Rrahmani și Burmaz formează un cuplu de atac letal în Giulești în start de 2024. Dar între cei doi fotbaliști există o relație rece având în vedere că unul e kosovar și altul sârb?
08.02.2024 | 00:11
Nusi paseaza intre ei Motivul politic pentru care Burmaz si Rrahmani se evita Unul e kosovar altul sarb
„Nu-și pasează între ei” Motivul „politic” pentru care Burmaz și Rrahmani se evită: „Unul e kosovar, altul sârb”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a început ca din pușcă anul 2024 cu trei victorii în primele trei etape. Cuplul de atac Rrahmani – Burmaz este unul letal, cei doi reușind să marcheze de 5 ori în cele trei etape din SuperLiga.

„Nu-și pasează între ei” Motivul „politic” pentru care Burmaz și Rrahmani se evită

Mihai Stoichiță a remarcat o relație rece între Rrahmani și Burmaz la meciul Rapid – Oțelul. Directorul tehnic al FRF susține că cei doi nu își pasează prea mult și totul ar putea avea o conotație politică:

ADVERTISEMENT

„Este foarte interesant să vezi câte pase şi-au dat cei doi, Rrahmani şi Burmaz. Nu foarte multe. Am fost la meci şi am observat. Îţi vine să râzi. Nu prea îşi dau pase.

Burmaz a marcat din poziții foarte grele, nu a fost lăsat singur cu poarta. El caută mingea să o găsească”, a spus Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Robert Niţă: „Toți atacanții sunt un pic egoiști. Mi-e teamă să nu fie mai mult decât asta”

Robert Niță este de acord cu observațiile directorului tehnic al FRF și speră ca individualismul arătat de Rrahmani și Burmaz să fie cel specific atacanţilor şi să nu fie determinat de alţi factori:

„Are dreptate nea Mihai. Ochiul versat al tehnicianului a sesizat foarte bine. Sunt multe discuţii şi în social media, între suporteri. Este vorba de conflictul între cele două naţiuni, că unul e kosovar, că unul e sârb. 

ADVERTISEMENT

Cred că s-a ajuns prea de parte amintindu-se de situaţia geopolitică. Au fost multe momente în joc în care cei trei au evitat să paseze între ei. De la televizor pare că cei trei se evită.

Sper ca fiecare dintre cei trei să își dorească să fie cel mai bun. Poate aduce ceva benefic în cadrul echipei și toți atacanții sunt un pic egoiști. Mi-e teamă să nu fie mai mult decât asta. Eu cred că nu”, a spus Niţă la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Borislav Burmaz a fost decisiv în cele trei meciuri ale Rapidului din 2023. A marcat golurile victoriei cu FC U Craiova (4-3) şi Dinamo (2-1), reuşind să înscrie şi golul de 2-0 în Rapid – Oţelul, încheiat 2-1.

„Nu-și pasează între ei” Motivul „politic” pentru care Burmaz și Rrahmani se evită

ADVERTISEMENT