Sport

Rapid – Oțelul Galați 2-1, în etapa 24 din SuperLiga. Rrahmani și Burmaz strâng și mai mult clasamentul. Giuleștenii vin și ei la 8 puncte de FCSB

Rapid s-a impus în fața celor de la Oțelul Galați în etapa 24 din SuperLiga, scor 2-1. Pentru giuleșteni au adus victoria golurile marcate de Rrahmani și Burmaz.
03.02.2024 | 21:54
Rapid  Otelul Galati 21 in etapa 24 din SuperLiga Rrahmani si Burmaz strang si mai mult clasamentul Giulestenii vin si ei la 8 puncte de FCSB
Rapid s-a impus în fața celor de la Oțelul Galați în etapa 24 din SuperLiga, scor 2-1. Pentru giuleșteni au adus victoria golurile marcate de Rrahmani și Burmaz. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
03-02-2024
18:01

Rapid - Oțelul 2-1 (Rrahmani 6, Burmaz 45+2 / Cisotti 87)

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Min. 90+7: Final de meci!

Min. 87: GOOOL Oțelul Galați! Oaspeții marchează prin Cisotti care trimite balonul cu capul direct în plasă.

Min. 64: Oțelul Galați, aproape de a reduce diferența. Rusevic ajunge față în față cu portarul și șutează, dar Aioani face o paradă excelentă și respinge mingea în afara terenului.

Min. 52: Ocazie mare de gol pentru gazde. Rapid putea să închidă meciul după o pasă perfectă a lui Papeau care l-a găsit singur pe Krasniqi în careul gălățenilor. Kosovarul a încercat să trimită mingea peste portar, dar fără succes.

Min. 45+2: GOOOL Rapid! 2-0. Burmaz își trece și el numele pe lista marcatorilor! Înscrie al treilea gol în trei partide pentru el cu un șut direct în vinclu.

Min. 10: Partida este întreruptă după ce fanii Rapidului au aruncat torțe și fumigene în teren.

Min. 6: GOOOL Rapid. 1-0. Rapidiștii interceptează o minge în jumătatea adversă, iar Rrahmani finalizează după o excelentă acțiune personală.

Min. 1: A început partida.

Rapid: Aioani – Onea, Săpunaru, Iacob, Borza – Djokovic, Albu, Papeau – Burmaz, Rrahmani, Krasniqi. Rezerve: Drăghia, Cristea, Bădescu, Oaidă, Cîrjan, Funsho, Hasani, Petrila, El Sawy, Ioniță. Antrenor: Cristiano Bergodi

Oțelul: Stoian – Zhelev, Cisse, Lovric, Gomes Silva – Lameira – Maciel, Teles, Cisotti, Tănasă – Rusevic. Rezerve: Yabre, Gitan, Rus, Ghiocel, Adăscăliței, Jardan, Al. Pop, G. Cârjan, Bordun, C. Mocanu, E. Pap, Zivulic. Antrenor: Dorinel Munteanu

Meciul Rapid – Oțelul Galați are loc sîmbătă, 3 februarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 24-a din SuperLiga. Chiar dacă echipa oasepte nu mai are decât foarte mici șanse la un loc de play-off jocul se anunță interesant prin prisma faptului că Oțelul este singura echipă din SuperLiga care este încă neînvinsă în partidele jucate în deplasare și vrea să mențină acest statut.

Unde se joacă meciul Rapid – Oțelul Galați

Confruntarea Rapid – Oțelul Galați se desfășoară sâmbătă, 3 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Superbet Arena din cartierul Giulești din București, în etapa a 24-a din SuperLiga. Va fi încă o partidă care se va desfășura cu casa închisă, biletele fiind epuizate de mai bine de o săptămână. Va fi din nou o atmosferă de Brazilia în tribune, care poate ajuta enorm din punctul de vedere ale al transfuziei de energie dinspre tribune către oamenii lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Alb-vișiniii au câștigat ambele partide jucate în acest în campionat, dar nu au fost succese care să certifice superioritatea lor, ci pur și simplu norocul le-a stat alături. La meciul de acasă cu FC U Craiova 1948 a fost 3-1 pentru oaspeți până în minutul 75 dar Rapid a revenit incredbil și s-a impus cu 4-3 în prelunigirile timpului regulamentar. În derbyul cu Dinamo câinii au jucat mai bine, dar omul care îngenunchease pe craioveni, sârbul Burmaz, a lovit din nou decisiv, în minutul 89 și Rapid s-a impus cu 2-1.

Cine transmite la TV partida Rapid – Oțelul Galați

Partida Rapid – Oțelul Galați se joacă sâmbătă, 3 februarie, de la ora 20:00,  pe stadionul Superbet Arena din cartierul Giulești din București, în etapa a 24-a din SuperLiga. va fi transmisă în direct pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București sâmbătă, 3 februarie, va fi un cer variabil, mai mult senin în cursul dimineții, după care se va înnora, dar fără a exista riscul de a veni ploaia în nici un moment al zilei. Temperatura maximă va atinge la amiază cota de 8 grade dar va scădea destul de mult până la ora partidei, când vor mai fi în jur de 2 grade. Arbitrul partidei este Ionuț Coza din Cernica.

Ce absențe sunt în întâlnirea Rapid – Oțelul Galați

Începem cu veste excelentă pentru antrenorul Cristiano Bergodi și pentru suporteri. După revenirea golgeterului kosovar Albion Rrahmani a venit și momentul în care, deocamdată pe bancă, se va afla un alt jucător care a lipsit mult, Claudiu Petrila. Rămân indisponibili mijlocașii Kait și Emmers.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu continuă să îi aibă absenți pe portarul Dur-Bozoancă și pe Neagu, dar există și un al treilea jucător care nu va putea evolua, din motive de cumul de cartonașe galbene. Este vorba de mijlocașul ofensiv Bodișteanu. Neamțul., cum i se spune lui Munteanu, pentru anii petrecuți ca jucător în Bundesliga, își dorește ca Oțelul să rămână neînvinsă afară.

Cote la pariuri la jocul Rapid – Oțelul Galați

Deși Oțelul este singura echipă fără eșec în 11 meciuri în deplasare, patru victorii și 7 egaluri, casele de pariuri cred că Rapid poate pun capăt acestei serii la o cotă de 1,85. Pentrru ca dunărenii să bifeze afară victoria cu numărul 5 cota este de 4,80. Șansă dublă X2 are cotă de 1,80 iar un gol al oaspeților ajunge la 1,60.

ADVERTISEMENT

Cu Rapid gazdă avem un total de 26 de meciuri iar bilanțul este copleșitor în favoarea giuleștenilor, cu 20 de victorii, 4 egaluri și 2 eșecuri. Aceste victorii rarisime s-au produs în 1996, cu 4-2 și în 2012, pe final de an, cu 3-2. Cum Oțelul abia a revenit sezonul acesta după 12 ani de suferință începută de la liga a 4-a, avem doar acel 0-0 din tur, de la Galați.

ADVERTISEMENT