Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Nu vreau să mă gândesc la scenariul acesta”. Legenda lui Dinamo cere urgent 5 jucători!

Dinamo este pe loc de retrogradare și doar o infuzie de jucători o poate salva. Giani Kiriță a făcut lista posturilor care trebuie completate pentru a rămâne în Superligă.
24.10.2023 | 22:18
Nu vreau sa ma gandesc la scenariul acesta Legenda lui Dinamo cere urgent 5 jucatori
Kirita le eere conducatorilor o infuzie de jucatori. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost învinsă la scor de către cei de la Hermannstadt. Trupa lui Burcă a pierdut cu 4-0 duelul de la Sibiu și a ajuns la 4 înfrângeri în ultimele 5 partide. Scaunul lui Burcă se clatină din ce în ce mai mult. Dinamo ocupă locul 15 în Superligă, iar jocul echipei lasă de dorit.

Kiriță cere jucători noi pentru Dinamo

“Tu crezi că Hermannstadt are nu știu ce salarii sau e o echipă făcută pe mulți bani? Nu cred, contează mult cât te pricepi. Tu crezi că jucatorii lui Hermannstadt au salarii de 5 ori mai mari ca la Dinamo? Sunt și în insolvență”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Sunt jucători români, foarte mulți jucători români. Un antrenor care stă cu ei de 2-3 ani de zile și asta se vede. Horia uite, eu îți spun ceva. Eu zic că Dinamo la ora actuală nu are lot pentru a retrograda.

Doar că trebuie făcut ceva la nivel mental. Trebuie schimbat la jucătorii aceștia. Sunt blocați. Trebuie venit cu ceva acum, nu în retur, pentru că nu știi dacă alte echipe vor avea 4-5 înfrângeri la rând.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță că o retrogradare ar fi un dezastru. Nu vrem să ne gândim la scenariul acesta. Trebuie găsite soluții acum cât suntem în Liga I. Trebuie găsite soluții acum cât ești în Liga I. Să lași orgoliile”, a declarat Giani Kiriță.

Dinamo antrenat de Ovidiu Burcă ocupă penultimul loc în SuperLigă

Pentru Dinamo, acesta este primul sezon de la revenirea în Superligă. Formația din Ștefan cel Mare are dificultăți în a se adapta pretențiilor competiției și nu a reușit decât 9 puncte în cele 13 etape disputate. Dinamo a reușit să câștige doar de două ori în acest sezon, cu Voluntari și Botoșani.

ADVERTISEMENT

“Știi cum e acel speech, cu Dinamo pentru viitor. Nu, lucrurile trebuie făcute acum. Trebuie aduși minim 4 jucători, dar buni. Jucători cu experiență. Cu siguranță avem nevoie de un atacant ca Adrian Ilie.

Avem nevoie de un Bănel Nicoliță, de un Robert Niță. Serios, toată linia mediană avem nevoie de ea, inclusiv atacul, obligatoriu. Am spus, minim 2 atacanți, la mijloc și încă un fundaș central. Pentru că benzile sunt bune și fundașul stânga și dreapta.

ADVERTISEMENT

Avem neapărat nevoie de un mijlocaș creativ, avem nevoie de vârfuri care să bage mingea în poartă. Politic i s-au dat aripi, nu au știut să-l gestioneze, i-au zis că e un jucător mare. Am zis în emisiunie că trebuie să fim modești, să stăm cu capul în pământ să adunăm puncte”, a punctat Giani Kiriță.

FANATIK SUPERLIGA este în direct, luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea se difuzează de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Kirita cere transferuri pentru Dinamo

ADVERTISEMENT