Life

Numele neobișnuit pe care fostul premier Boris Johnson l-a dat copilului său nou-născut

Boris Johnson, prenume neașteptat pentru al treilea copil alături de soția sa, Carrie. Anunțul a fost făcut în mediul online.
13.07.2023 | 08:15
Numele neobisnuit pe care fostul premier Boris Johnson la dat copilului sau nounascut
Boris Johnson, prenume neașteptat pentru al treilea copil alături de soția sa, Carrie. Anunțul a fost făcut în mediul online. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Numele neobișnuit pe care fostul premier Boris Johnson l-a dat copilului său nou-născut. Micuțul a venit pe lume luna aceasta, politicianul din Marea Britanie și membru al Partidului Conservator devenind tată pentru a opta oară.

Boris Johnson, prenume neașteptat pentru al treilea copil alături de soția sa, Carrie. Anunțul a fost făcut în mediul online

Boris Johnson a ales un prenume neașteptat pentru al treilea copil alături de soția sa, Carrie. Anunțul a fost făcut în mediul online. Cuplul mai are doi copii: Wilfred, născut în aprilie 2020, și Romy, venit pe lume în decembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a renumitului politician britanic a dezvăluit pe social media cum se numește bebelușul venit pe lume pe 5 iulie 2023. Tânăra de 35 de ani a postat și câteva poze cu micuțul care a primit un nume neobișnuit.

„Bine ai venit pe lume, Frank Alfred Odysseus Johnson, născut pe 5 iulie la ora 09:15. Poți ghici ce nume a ales soțul meu?! Îmi place fiecare minut alături de bebelușul acesta somnoros.

ADVERTISEMENT

Văzând cei doi copii mai mari îmbrățișându-și fratele cu atâta bucurie și entuziasm a fost cel mai minunat lucru de văzut. Suntem cu toții foarte încântați”, a scris soția lui Boris Johnson pe Instagram, scrie Mirror.

Cel mai mic copil al lui Boris Johnson
Imagini cu nou-născutul lui Boris Johnson și al soției sale. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Boris Johnson, tată pentru a opta oară

„Mulțumesc foarte mult incredibilei echipe din maternitate. Sunt cu adevărat cei mai uimitori și grijulii oameni. Simt o recunoștință atât de imensă”, a completat Carrie Johnson în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, soția fostului premier Boris Johnson a cerut recomandări celor care o urmăresc legat de ceea ce poate consuma în timp ce alăptează. Tânăra a primit numeroase mesaje și sfaturi de la oameni.

Politicianul, în vârstă de 59 de ani, mai are patru copii (doi băieţi şi două fete) din mariajul cu avocata Marina Wheeler, care a fost a doua sa soție. În plus, fostul prim-ministru a mai recunoscut că are și o fiică dintr-o relație extraconjugală.

ADVERTISEMENT

Carrie și Boris Johnson sunt căsătoriți din anul 2021, după ce s-au logodit la finalul lui 2019. Ceremonia religioasă a celor doi a fost una secretă și care s-a desfășurat departe de ochii curioșilor, în Catedrala Westminster.

ADVERTISEMENT
Tags: