News

Nuntă cu peste 300 de persoane, oprită de poliție la Tecuci. Au fost încălcate toate regulile. Video

16.01.2021 | 12:12
Nunta cu peste 300 de persoane oprita de politie la Tecuci Au fost incalcate toate regulile Video
ADVERTISEMENT

Poliția a fost nevoită să intervină pentru a opri o nuntă cu 300 de persoane unde toate regulile impuse pe perioada stării de alertă au fost încălcate.

Incidentul a avut loc la Tecuci. Nuntaşii erau din localităţile Toflea şi Brăhăşeşti (judeţul Galaţi). Potrivit unor informaţii neoficiale, petrecerea a fost organizată de un cunoscut lider al comunităţii rome din judeţ.

ADVERTISEMENT

Evenimentul privat a avut loc într-un cunoscut salon din Tecuci, iar mirii şi invitaţii petreceau fără inhibiții. Invitații erau înghesuiţi în restaurant, iar mesele de câte 10 persoane erau aşezate una lângă alta, conform Proliderfm.

Poliția a dat amenzi la o nuntă cu 300 de persoane

Oamenii nu păreau interesați de respectarea regulilor impuse de autorități. Nu exista niciun fel de distanţare fizică, iar unele persoane nu purtau mască.

ADVERTISEMENT

Poliţia Tecuci urmează să aplice sancţiuni contravenţionale organizatorului nunţii şi proprietarului salonului. Potrivit Legii 55/2020, evenimentele publice şi private sunt interzise.

Se pare că petrecerea a fost organizată de un cunoscut lider al comunităţii rome din Galaţi şi că la nuntă ar fi participat şi persoane plătite din fonduri publice (angajaţi ai unor primării, dar şi ai subsecretariatului de stat pentru minorităţi), conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Un alt eveniment asemănător a avut loc tot la Tecuci, joi, 14 ianuarie. Zeci de persoane au participat la o petrecere într-un restaurant din oraș.

Proprietarul localului ar fi avut probleme cu legea în trecut, fiind condamnat pentru agresiuni sexuale, potrivit ziare.com.

ADVERTISEMENT

Imagini de la petrecerea ilegală au fost transmise live pe Facebook de mai mulți invitați. Oamenii legii au reușit să identifice anumite persoane din imagini și au aplicat amenzi.

ADVERTISEMENT
Tags: