Life

Nunta în mare secret pentru un rocker celebru din România: ”E un vis împlinit”. Foto

Unul dintre cei mai cunoscuți rockeri de la noi, membru al trupei Supermarket și trimis al României la Eurovision în 2007, Vlad Crețu s-a căsătorit, în mare secret, în urmă cu câteva zile.
23.09.2021 | 12:23
Vlad Cretu si Cristina s-au casatorit in mare secret Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Crețu, solistul și chitaristul care a lansat câteva hituri la începutul anilor 2000, a decis să facă cel mai important pas din viața lui și, de curând, alături de Cristina, partenera lui de viață, a spus marele DA.

Vlad Crețu s-a căsătorit în mare secret

Vlad Crețu și Cristina, artistă la rândul ei, au decis să se căsătorească, civil, pe 1 septembrie 2021, cei doi mergând, alături de câțiva apropiați, în fața ofițerului stării civile pentru a semna actele care i-au transformat, oficial, în soț și soție.

ADVERTISEMENT

La două săptămâni de la cununia civilă, Vlad și Cristina Crețu, alături de câțiva amici de-ai lor, au hotărât să facă și nunta religioasă, precum și o mică petrecere la care violonista din orchestra Operei Naționale București să poarte rochia de mireasă.

Evenimentul, unul restrâns, s-a desfășurat în aer liber, vremea bună din acea perioadă avantajându-i la maximum pe cei doi care, alături de prietenii lor, s-au distrat la petrecere dansând până la epuizare, Vlad Crețu având și un mesaj pentru cei care i-au fost alături.

ADVERTISEMENT

”Un vis împlinit. Mulțumim tuturor celor ce ați luat parte la evenimentul nostru. Cu toții ați contribuit la crearea unei atmosfere minunate”, a transmis Vlad Crețu, după nuntă.

Vlad și Cristina Crețu, relație discretă, pasiune uriașă

Vlad și Cristina Crețu se cunosc de ani buni și, chiar dacă de-a lungul timpului au fost extrem de discreți în a se afișa, preferând să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, relația lor a fost, adeseori, dată exemplu printre cei din lumea muzicală românească.

ADVERTISEMENT

Și, din informațiile obținute de FANATIK, în exclusivitate, cei doi s-au cunoscut, așa cum era de așteptat, la un eveniment muzical care a avut loc în București, amândoi fiind invitați să cânte acolo.

Iar Vlad Crețu, fermecat de talentul și naturalețea Cristinei, a admirat-o îndelung în timp ce aceasta cânta, alături de orchestră, la vioară, iar apoi, luându-și inima în dinți, a abordat-o după recital. Iar de atunci, cei doi sunt nedezlipiți unul de celălalt, iar colaborările rockerului cu vioara mânuită magistral de (acum) soția lui pot fi urmărite și în emisiunea lui Fuego, Drag de România, de la TVR.

ADVERTISEMENT

Vlad Crețu a făcut senzație la Eurovision

Cu ani buni în urmă, în 2007, Vlad Crețu s-a alăturat lui Kamara și lui Andrei Ștefănescu și, alături de alte personaje cunoscute din lumea muzicii românești, formau trupa Todomondo.

Succesul formației nu s-a lăsat prea mult timp așteptat, iar băieții au reușit să câștige selecția națională Eurovision și să plece la Helsinki cu melodia Liubi, liubi, I love you, reușind să se claseze pe locul 13 în finală.

Vlad Crețu era, însă, deja cunoscut la acea vreme, succesul lui în lumea muzicii fiind uriaș la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000 pe când, alături de trupa Supermarket, pe care o fondase, dădea lovitura cu melodia Te iubesc și O, ce n-aș da, piese ale căror versuri erau, la acea vreme, pe buzele tuturor.

Mai mult, Vlad Crețu și trupa pe care o conducea au reușit să câștige Marele Trofeu al Festivalului Cântecului de Dragoste, organizat de TVR în decembrie 1999, iar apoi Premiul 1 la Secţiunea Şlagăre Pop-Rock, la Festivalul Mamaia, în vara anului 2000.

ADVERTISEMENT