Life

Nuntă la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cine sunt concurenții care ”s-au căsătorit”

Nuntă cu alai la celebra competiție ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Doi concurenți și-au unit destinele.
11.09.2022 | 20:53
Nunta la Sunt celebru scoatema de aici Cine sunt concurentii care sau casatorit
Anisia și Giani Kirita, miri la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Sursa foto: Protv
ADVERTISEMENT

Concurenții de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au organizat o nuntă cu mare fast în junglă. Doi dintre ei au fost miri.

Nuntă cu alai la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Anisia și Giani Kiriță au fost mirii

Anisia și Giani Kiriță s-au deghizat în mire și mireasă și ”s-au căsătorit” în competiția filmată în Republica Dominicană. Și restul participanților au avut diferite roluri.

ADVERTISEMENT

Taberele de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” și-au imaginat o nuntă ca la carte, înainte de a trece prin probele dificile ale concursului.  De exemplu, Lidia Buble a întreținut atmosfera cântând, iar Mara Bănică  a ”transmis în direct” evenimentul, fiind reporter.

”S-a mai văzut vreodată așa ceva pe Pământ? Nu?”, a comentat Mara Bănică.

11 concurenți au mai rămas în competiție

Un număr de 11, din 12 concurenți au mai rămas în jungla din Dominicană. Primul eliminat a fost actorul Paul Diaconescu.

ADVERTISEMENT

”Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici a fost până acum, cea mai palpitantă experiență de viață de până acum.

Regret că nu apuc să vă cunosc mai bine și să mă cunoașteți și voi mai bine pentru că mi-aș dori să vă intru în familie, dar na.

ADVERTISEMENT

Noi lucrăm de mult împreună. Îi țin pumnii celui care merită să câștige”, a spus Paul Diaconescu după ce a fost eliminat”, a declarat Paul Diaconescu, după ce a plecat acasă.

Cine sunt concurenții de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Paul Diaconescu făcea parte din ”Tabăra plăcerilor”, al cărei lider a fost până acum Anisia Gafton. După eliminarea lui, în tabără au mai rămas: Anisia, Cornel Palade, Ruxi, Alex Bogdan, Bia Khalifa.

ADVERTISEMENT

Cealaltă tabără, a ”Beleleor”, este compusă din: Lidia Buble, Răzvan Botezatu, Cristi Mitrea, Giani Kiriță și Mara Bănică.

Cu toții sunt remunerați pentru activitatea lor dificilă din emisiune. Pe săptămână, ei primesc peste 2.000 de euro, iar Lidia Buble ar primi chiar 5.000 de euro.

ADVERTISEMENT