Life

Nunta mare in familia lui Florin Salam! Fiul manelistului s-a căsătorit! Primele declarații: „Tata e foarte fericit!”

Florin Salam este în culmea fericirii! Dani Stoian, fiul său din căsnicia cu prima soție, Fănica, s-a însurat cu femeia care i-a dăruit un copil.
15.05.2023 | 17:01
Nunta mare in familia lui Florin Salam Fiul manelistului sa casatorit Primele declaratii Tata e foarte fericit
Fiul lui Florin Salam, Dani Stoian, a făcut nunta . Betty, primele declarații
ADVERTISEMENT

Florin Salam este fără doar și poate unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. În privința vieții personale, Florin Salam are toate motivele de bucurie. Copiii lui din căsnicia cu prima soție, Fănica, s-au pus la casele lor. Astfel, după ce Betty și Cătălin Vișănescu s-au căsătorit civil acum cinci ani, a venit rândul fratelui său mai mic să facă pasul cel mare.

Florin Salam, emoționat la nunta fiului său, Dani

Florin Salam are motive de sărbătoare. Băiatul lui din prima căsnicie, Dani Stoian, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Dani și Mihaela au avut parte de o ceremonie discretă la care au participat doar apropiații.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că, alături le-au fost Florin Salam, dar și Cătălin Vișănescu și Betty. Aceasta din urmă a oferit primele declarații, în exclusivitate, pentru FANATIK despre cununie.

„Dani și Mihaela au făcut cununia civilă. A fost frumos și emoționant, ca la orice cununie.Tata este foarte fericit, a avut emoții ca și la mine. Sunt normale emoțiile.

ADVERTISEMENT

L-am văzut emoționat și pe Dani, dar este normal. Mă bucur pentru el și pentru Mihaela că au făcut acest pas. Ei sunt o familie pentru că au un copil frumos împreună. Acum sunt și în acte familie”, a spus Betty Salam, în exclusivitate pentru FANATIK.

Betty Salam, declarații despre nunta fratelui: „Tata este mândru că suntem la casele noastre”

Florin Salam nu a fost lipsit de la cununia civilă. Îmbrăcat elegant, manelistul a participat la fericitul eveniment. „Tata este mândru și fericit că atât eu, cât și Dani avem familiile noastre, casele noastre. Asta îl face pe el bucuros acum” , a spus Betty în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nu am putut trece cu vederea nici ținutele celor doi miri. Dani a ales să poarte o ținută formată dintr-un costum alb, la care a asortat o cămașă neagră, simplă. Aleasa lui, Mihaela a mers pe clasic.

Aceasta a optat pentru o rochie albă, mulată cu bretele care îi evidenția trupul și o pereche de sandale. Pata de culoare a dat-o buchetul de trandafiri în nuanțe de alb, roșu și roz.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Florin Salam, dezvăluiri despre relația cu cumnata: „Este ca sora mea”

Betty Salam a fost și ea emoționată pentru fratele și soția lui. Fiica lui Florin Salam se înțelege foarte bine cu cea care astăzi a devenit, și în acte, cumnata ei, Mihaela.

„Eu și cumnata mea, Mihaela ne înțelegem foarte bine, este ca și sora mea. Vom merge la petrecere . Da, va fi o petrecere frumoasă unde vor veni oamenii dragi nouă” , a spus Betty în exclusivitate pentru FANATIK.

Fiul lui Florin Salam, cerere în căsătorie ca în filme

Dani Stoian a cerut-o în căsătorie pe mama copilului său în urmă cu doar o lună. Totul a fost planificat în cel mai mic detaliu și s-a întâmplat în miez de noapte. Fiul lui Florin Salam i-a adus un buchet mare de trandafiri roșii alesei sale, dar și un tort cu întrebarea: ”Vrei să fii soția mea?”. Răspunsul femeii a fost bineînțeles: “Da”.

Cererea în căsătorie vine după ce Dani și Mihaela se bucură, de mai bine de doi ani, de prezența unui băiețel în viața lor, Edan. Micuțul, rod al iubirii celor doi tineri, a fost și el, așa cum era de așteptat, la cununie.

ADVERTISEMENT