Life

Betty Salam s-a apucat de reclame. Ce a ajuns să promoveze fiica lui Florin Salam

Betty Salam s-a apucat de reclame. Fiica lui Florin Salam a apărut într-un spot publicitar complet neașteptat zilele trecute.
17.11.2022 | 12:15
Betty Salam sa apucat de reclame Ce a ajuns sa promoveze fiica lui Florin Salam
Betty Salam, protagonistă într-un spot publicitar. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Betty Salam este una dintre vedetele extrem de apreciate din showbiz-ul românesc. Fiica lui Florin Salam a reușit să impresioneze mereu publicul, însă nimeni nu se gândea că aceasta se va apuca și de reclame.

Betty Salam, protagonista unei reclame

Un spot publicitar care prezintă evoluția unei operații de implant mamar o are protagonistă pe Betty Salam. Fiica manelistului este filmată încă din momentul în care și-a ales medicul, până la rezultatul final.

ADVERTISEMENT

În unele cadre, Betty Salam apare și într-o bustieră medicală în care arată publicului rezultatul mult așteptat.

Medicul promovat de fiica lui Florin Salam este Pascal Dameh, unul dintre primii chirurgi care a descoperit noi tehnici de minimalizare a cicatricilor în urma unei astfel de intervenții estetice.

ADVERTISEMENT

Nu de mirare deci, de ce Betty Salam l-a ales pe el în momentul în care a vrut să își pună implanturile. De asemenea, medicul a făcut și nenumărate studii și continuă să se dezvolte în acest domeniu.

Betty Salam le-a explicat fanilor săi că operația de mărire a sânilor nu a fost un moft, ci din contră, o nevoie. Mai exact, după ce a născut, sânii acesteia nu mai erau aceeași.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ea a reușit să se decupeze în doar șase luni după operația de implant mamar și mastopexie, iar în reclama pe care a filmat-o vedem evoluția vedetei din prima și până în ultima zi.

Betty Salam s-a apucat de filmat reclame. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Betty Salam s-a apucat de filmat reclame. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Ce spune Pascal Dameh despre Betty Salam

Fiecare moment în care apare Betty Salam este unul plin de emoție. De asemenea, în reclamă, medicul care a operat-o pe fiica lui Florin Salam vorbește și el despre meseria sa, dar și despre cât de mult se implică în această activitate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta a ținut să le încurajeze și pe femeile care vor să facă alegeri inspirate atunci când vine vorba de modificări corporale, pentru că așteptările ar putea fi chiar mai mari decât cele așteptate.

”Meseria de medic este totodată despre empatie, atenție și sprijin! Am văzut astăzi în Betty o femeie care știe că este frumoasă, care știe că limitele există doar pentru a fi depășite, am citit în privirea sa responsabilitatea și, între toate, un zâmbet care confirmă că i-am îndeplinit așteptările.

Alegerile inspirate duc la rezultatele așteptate! Alege să devii o prioritate!”, a spus dr. Pascal Dameh.

ADVERTISEMENT
Tags: