Life

Nuntă mare în showbiz! Armin Nicoară, nașul unei vedete Kanal D!

Armin Nicoară a fost naș de cununie! O vedetă de la Kanal D s-a căsătorit, iar petrecerea a fost una de pomină! Cine e mireasa?
07.10.2023 | 11:33
Nunta mare in showbiz Armin Nicoara nasul unei vedete Kanal D
Armin Nicoară, nașul de cununie al unei vedete Kanal D. Foto: Instagram/ Kanal D
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și soția sa, Claudia Puican, au fost nașii unei vedete de la Kanal D! Una din cele mai cunoscute reporterițe de pe micul ecran, care a prezentat și câteva rubrici în cadrul Teo Show, a îmbrăcat rochia albă de mireasă în cea mai emoționantă zi din viața ei.

Armin Nicoară, naș de nuntă pentru o vedetă de la Kanal D

Este vorba despre Mădălina Lambrinoc, jurnalista de la Kanal D cunoscută publicului pentru reportajele realizate pentru emisiunile postului, implicit pentru Știrile Kanal D.

ADVERTISEMENT

Blondina i-a ales ca nași de cununie pe artiștii Armin Nicoară și Claudia Puican. Saxofonistul a publicat câteva filmulețe de la fericitul eveniment pe contul său de Instagram, la secțiunea Story. Soțul Claudiei Puican i-a admirat ținuta Mădălina. A ținut neapărat să se filmeze cu fina ei.

Armin Nicoară a postat și câteva videoclipuri de la marea petrecere care a avut loc de curând. Înainte de party, însă, le-a fost aproape mirilor în biserică, la slujba religioasă. „Am emoții că îmi duc fina la altar”, a scris Armin la unul din clipurile de pe Instastory.

ADVERTISEMENT
armin nicoară
Armin Nicoară, nașul reporteriței Mădălina Lambrinoc. Foto: Instagram

La petrecere au fost prezente și Ilinca Vandici și Simona Pătruleasa

Vedeta Kanal D a avut grijă să arate impecabil în cea mai frumoasă zi a vieții sale. A ales o rochie de mireasă albă, semi-transparentă în partea de sus. Creația a avut niște aplicații prețioase. Cu părul lăsat liber pe spate, Mădălina l-a cucerit pe soțul ei încă o dată, în momentul în care a văzut-o mireasă.

La un moment dat, în cadrul nunții, Armin Nicoară nu s-a putut abține să nu o ia la dans pe fină. Cei doi au dănțuit așa cum se face la o petrecere! Ăsta e semnul că evenimentul a fost unul mai mult decât reușit.

ADVERTISEMENT

La nuntă au fost prezente și câteva din figurile principale ale postului. Simona Pătruleasa, Cristina Mihaela Dorobanțu și Ilinca Vandici sunt prezentatoarele care au vrut să fie alături de Mădălina Lambrinoc într-o zi atât de specială pentru ea.