Life

O adolescentă de 15 ani i-a ridicat în picioare pe jurații de la Românii au talent: „Privighetoarea noastră! E cea mai bună”

Ionela Marin, o adolescentă în vârstă de 15 ani i-a ridicat în picioare pe jurații de la emisiunea Românii au talent de la Pro TV. Conform Andrei, este cea mai bună interpretă de muzică clasică din show.
23.04.2022 | 00:29
O adolescenta de 15 ani ia ridicat in picioare pe juratii de la Romanii au talent Privighetoarea noastra E cea mai buna
O adolescentă de 15 ani i-a ridicat în picioare pe jurații de la Românii au talent. Foto: Colaj Fanatik / Pro TV
ADVERTISEMENT

Ionela Marin, o adolescentă în vârstă de 15 ani care a participat la emisiunea Românii au talent, i-a impresionat pe jurați, care au aplaudat din picioare după reprezentația acesteia. Tânără a venit să cânte la emisiune și a făcut-o extrem de bine, motiv de laudă pentru toți cei patru jurați.

Ionela Marin i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent

Adolescenta a mărturisit că părinții au fost cei care i-au dat acest imbold de a munci pentru visul ei, acela de a fi una dintre marile cântărețe ale lumii.

ADVERTISEMENT

Conform acesteia, ajutorul dat de la părinți este extrem de important la început de drum.

„Părinții au fost cel mai mare sprijin. Dacă părinții nu te împing de la spate, poți să reușești, dar șansele sunt mai mici. M-au încurajat și mi-au spus ‘Dacă ăsta e drumul tău, hai la drum’ ”, a dezvăluit aceasta.

Toată munca depusă de concurenta de la Românii au talent a dat roade, deoarece toți jurații au rămas impresionați. Inclusiv Andra a mărturisit că vocea ei este una pe care rar a mai întâlnit-o.

ADVERTISEMENT

„Rar mi-a fost dat să văd asemenea voce”, a spus Andra.

Și Andi Moisescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa concurentei și a spus că drumul ei în viață este legat de muzică și ar trebui să urmeze o universitate în acest sens. Mai mult, juratul este sigur că Ionela Marin va ajunge pe marele scene ale lumii.

„În cazul tău, lucrurile sunt clare. Universitate de muzică după terminarea liceului, după care marile scene ale lumii. Și dacă nu îți dorești, asta se va întâmpla. Nivelul la care te prezinți astăzi…  Ți-am pus deoparte opt de DA de la mine”, a spus Andi.

ADVERTISEMENT

Andra, despre concurenta de la Românii au talent: „Privighetoarea noastră”

Și Mihai Bobonete a recunoscut că momentul tinerei l-a impresionat profund și i-a ajuns până în suflet.

„Te felicit pentru prestația ta pentru că momentul tău m-a impresionat, s-a auzit foarte bine până în casa sufletului”, a spus Bobonete.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Andra a avut cele mai frumoase cuvinte de spus la adresa Ionelei Marin și a precizat că este cea mai bună dintre concurentele care au cântat muzică clasică.

„Privighetoarea nostră, te așteptăm în etapa următoare cu patru de Da. E cea mai bună pe clasic, cea mai bună apariție”, a spus Andra.

ADVERTISEMENT