Life

O bătrână, virală pe Tik-Tok după ce și-a spălat cocoșul în cadă: ”Iulia Albu a rămas în urmă”

O bătrână a devenit virală pe Tik-Tok după ce și-a spălat cocoșul în cadă. A provocat râsul tuturor, iar mulți au spus că a întrecut-o pe Iulia Albu.
10.03.2023 | 00:03
O batrana virala pe TikTok dupa ce sia spalat cocosul in cada Iulia Albu a ramas in urma
Câte vizualizări a strâns bătrâna după ce și-a spălat cocoșul în cadă. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

”Iulia Albu a rămas în urmă”, au spus utilizatorii de pe Tik-Tok după ce au dat peste un filmuleț în care o bătrână și-a luat cocoșul din curte și l-a spălat în cadă. Femeia a devenit virală pe platforma de socializare în urma gestului și a provocat amuzamentul tuturor.

Bătrâna virală de pe Tik-Tok. Cum a spălat cocoșul în cadă: ”Iulia Albu a rămas în urmă”

În imagini se vede cum femeia este foarte atentă atunci când spală cocoșul și îl alintă în același timp. Pentru a se asigura că nu va sări prin cadă, l-a pus într-o găletușă cu apă și a avut grijă să-i curețe fiecare pană, încât să iasă imaculat.

ADVERTISEMENT

Bătrâna a strâns peste 100 de mii vizualizări la clip, peste 30 de mii de distribuiri și peste 6 mii de comentarii. Internauții au râs în hohote la vizualizarea clipului, mulți amintindu-și de aparițiile Iuliei Albu cu găina pe umăr, în brațe și chiar pe cap.

Alți internauți sunt de părere că femeia este bunica celebrei creatoare de modă sau că a întrecut-o pe aceasta prin fapta sa de a spăla cocoșul. ”Iulia Albu a rămas în urmă”/ ”E bunica Iuliei Albu?”, sunt o parte dintre comentariile la postarea virală.

ADVERTISEMENT

De asemenea, unii utilizatori s-au dus cu gândul la o supă de cocoș, au fost uimiți de cumințenia păsării, iar alții și-au adus aminte de gesturi din copilărie: ”Ceapă, morcov, păstârnac și e gata supa!”/ ”La noi se spală cu apă fierbinte”, ”Eu am vopsit un cocoș ca să nu mă mai cert cu vecine. L-am făcut roz”/Pe asta chiar n-o văzusem. Ce cuminte stă”.

 

Cum să ai grijă de păsările de curte

Bătrâna din imagini ar putea lansa un nou trend, însă păsările din curte nu se spală, ci au nevoie de multă hrană sănătoasă pentru a putea supraviețui și a fi bune de mâncat. Totodată, acestora le trebuie asigurat un loc special, cotețul, unde pot fi alimentate cu grăunțe, făină de porumb sau iarbă proaspătă, informează csid.ro

ADVERTISEMENT

Mulți gospodari lasă păsările să mănânce chiar din pajiștile cu iarbă, deoarece firele ajută găinile sau curcile, de exemplu, să producă ouă cât mai sănătoase cu pui la fel de bio. În ceea ce privește apa, păsările au tendința, în special vara, să se ”aventureze” în aceasta.

De altfel, românii sunt oameni care cresc păsări în curte, mai ales de când scumpirile au apărut în lanț, în ultimul an. Multora nu le mai convine să meargă la piață să cumpere un ou, de pildă, o găină sau un pui, din cauza prețurilor ridicate.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, locuitorii de la periferia orașului Bumbești-Jiu, care stau la curte, nu s-au sfiit să-și cumpere păsări și animale, precum porci, pentru a le crește, încât să evite sumele imense din magazine. Le este mai convenabil să investească în hrana pentru aceste viețuitoare și mai apoi să le mănânce, transmite Digi 24.

ADVERTISEMENT