News

O brașoveancă și-a ținut fiul mort în casă timp de două săptămâni. Vecinii au alertat poliția

Un caz bizar a avut loc în Brașov, unde o femeie și-a ținut fiul mort în casă timp de două săptămâni. Vecinii au simțit un miros îngrozitor și au alertat poliția.
04.05.2023 | 13:30
O brasoveanca sia tinut fiul mort in casa timp de doua saptamani Vecinii au alertat politia
O mamă din Brașov și-a ținut fiul mort în casă timp de două săptămâni. Foto: Captura Youtube.
ADVERTISEMENT

Un caz șocant a avut loc în Brașov. O femeie de 90 de ani și-a ținut fiul mort în casă timp de două săptămâni. Trupul acestuia a fost acoperit  cu prosoape. Vecinii au simțit un miros puternic și au anunțat poliția. Ajunși la fața locului, oamenii legii au descoperit cadavrul unui bărbat de 58 de ani.

O mamă din Brașov și-a ținut fiul mort în casă, acoperit cu prosoape

Fiul brașovencei murise de două săptămâni, însă femeia a decis să-l “țină” lângă ea. Femeia l-a acoperit cu câteva prosoape și l-a lăsat  să zacă în casă. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit în dormitor.

ADVERTISEMENT

Vecinii au fost cei care au anunțat poliția. Aceștia au declarat că, atunci când se plimbau de lângă casa brașovencei, au simțit un miros neplăcut. Locatarii au apelat la ajutorul oamenilor legii atunci când mirosul de mortăciune a devenit insuportabil.

Potrivit presei locale, bărbatul a lucrat ca tehnician la un operator de televiziune prin cablu. Acum câțiva ani, acesta a început să consume mult alcool și a căzut în capcana băuturilor spirtoase. Vecinii presupun că bărbatul suferea de ciroză. Motivul pentru care femeia nu a anunțat pe nimeni despre decesul acestuia rămâne încă necunoscut.

ADVERTISEMENT

Un clujean și-a ținut tatăl mort în dormitor timp de trei săptămâni

Nu e prima dată când românii decid să nu declare moartea persoanelor apropiate. Un clujean și-a ținut tatăl mort în casă timp de trei săptămâni. Bărbatul  a decedat în Vinerea Mare, iar fiul acestuia a preferat să-l țină în dormitor.

Clujeanul spunea că a fost îngrozit de moartea tatălui și a decis să nu spună nimănui nimic despre cele întâmplate. Bărbatul murise de bătrânețe, la vârstă de 80 de ani. Sora acestuia a aflat despre moartea lui și a alertat poliția.

ADVERTISEMENT

Polițiștii care au ajuns la fața locului nu au găsit urme de moartea violentă. Vestea despre moartea bătrândului s-a răspândit rapid. Localnicii au fost șocați de cele întâmplate. Au început să circule zvonuri că fiul bietului om voia să-i încaseze pensia, acesta fiind motivul pentru care a preferat să tacă despre moartea vârstnicului.

O femeie din Italia ascundea cadavrul mamei pentru a-i încasa pensia

România nu e singura țară în care se întâmplă astfel de cazuri. O femeie din Milano a ținut cadavrul mamei în casă timp de un an. Italianca  a recurs la agest gest macabru pentru a continua să-i încaseze pensia. Femeia nu mai avea alte surse de venit.

ADVERTISEMENT

Vecinii familiei au povestit că Sabina Ghirello a revenit în casă părintească după o despărțire dureroasă. Cele două petreceau mult timp împreună și aveau relații bune. Vecinii au apelat la ajutorul poliției după ce n-au mai văzut-o pe Sabina de zece zile. Carabinierii au intrat în locuința femeilor și au descoperit două cadavre. Sabina murise.  Cadavrul mumificat al mamei ei a fost găsit într-un cufăr mare, sigilat cu bandă adezivă.

„Nu o mai văzusem pe Sabina de câteva zile, iar pe mama ei dinainte de vara trecută”, a remarcat Sidolela, o vecină. „Nu o mai întâlnisem pe mama ei de luni de zile. Fiica sa spunea că a dus-o la un azil”, a mai spus un alt vecin.

ADVERTISEMENT