News

O britanică a cumpărat o casă la beție și apoi a uitat de ea. Afacerea s-a dovedit foarte profitabilă

O britanică a licitat 20.000 de lire sterline pentru o casă, iar apoi iubitul ei i-a adus aminte de achiziția făcută în stare de ebrietate.
24.09.2022 | 13:29
O britanica a cumparat o casa la betie si apoi a uitat de ea Afacerea sa dovedit foarte profitabila
Luana Ribeira a scos profit din casa cumpărată la beție/ Foto: Facebook - Luana Ribeira
ADVERTISEMENT

Luana Ribeira (40 de ani) trăiește acum în Portugalia și deține firma proprie de PR, iar acest lucru a fost posibil în urma unei prostii făcute la beție, scrie Daily Star.

Femeia, originară din Anglesey, North Wales, a relatat că a mers alături cu o prietenă să vadă o casă pe care aceasta intenționa să o cumpere în suburbiile orașului Leeds.

ADVERTISEMENT

După vizionare, prietena respectivă a renunțat la idee întrucât locuința se află într-o zonă dubioasă, dar Luanei i-a plăcut casa și i s-a părut o investiție bună.

Eu m-am dus la clubul de noapte în care lucram, am rămas acolo după program și m-am îmbătat foarte tare. Nu îmi amintesc, dar se pare că am ajuns acasă a doua zi dimineață, am sunat un agent imobiliar să liciteze și am câștigat casa. M-am trezit mahmură și iubitul meu era foarte nervos și nu vorbea cu mine”, a relatat femeia.

ADVERTISEMENT

Luana ține minte doar de primele băuturi pe care le-a servit, dar apoi totul a intrat în ceață.

Finalmente, prietenul ei i-a adus aminte că tocmai a dat 20.000 de lire pe o casă în Leeds. Acesta i-a spus că a ajunse acasă dimineața, la 8.30, foarte beată, insistând să sune un agent imobiliar care să liciteze în numele ei la licitația care a început la 9.00.

Apoi s-a dus să se culce, iar când s-a trezit habar nu avea că devenise proprietara casei.

Numai că tranzacția atât de imprudent încheiată s-a dovedit una inspirată, chiar dacă de aburii alcoolului. Peste un an, femeia a vândut casa la un preț dublu. Apoi a cumpărat o altă casă pe care a vândut-o tot cu un profit de 20.000 de lire.

ADVERTISEMENT

După mai multe case cumpărate și vândute, Luana a obținut un profit suficient de mare încât să se mute în Portugalia, unde și-a deschis o companie media și s-a apucat de scris.