Life

O cântăreață din România a născut un băiat de 10: „Tăticul nu a asistat la naștere”

O cântăreață apreciată de români a născut un băiețel de nota 10! Tăticul micuțului nu a putut asista, însă, la venirea pe lume a pruncului.
21.12.2023 | 16:36
O cantareata din Romania a nascut un baiat de 10 Taticul nu a asistat la nastere
Cântăreață din România, mamă de băiat! Vedeta a născut un fecior de nota 10. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

O cântăreață extrem de apreciată de la noi a adus pe lume un băiețel de nota 10, iar FANATIK are toate detaliile chiar de la proaspăta mămică.

O cântăreață din România a născut un băiețel

Simina Stanciu, îndrăgită interpretă de muzică folclorică, ne-a spus că băiatul ei a venit pe lume prin cezariană, deși vedeta și-a dorit să-l nască natural. Întrucât nu prea se grăbea să iasă din burtică, iar sarcina era destul de avansată, frumoasa cântăreață a decis că e cazul să apeleze la operație.

ADVERTISEMENT

Nașterea a decurs bine, însă Andrei Drăguț, partenerul ei, nu a putut fi în sală din cauza regulilor clinicii unde femeia a născut. Bărbatul a fost, însă, tot timpul alături de ea, în spital, așteptând pe holuri vești de la medici. A doua zi, când l-a ținut în brațe, tăticul a fost extrem de fericit și nu și-a putut stăpâni lacrimile de bucurie. Ba chiar, a întrebat dacă e sigur copilașul lui, fermecat fiind de frumusețea prichindelului.

„Nașterea a decurs exact cum trebuie. A fost totul super-ușor. Nu mai aveam răbdare. Eu mi-am dorit să nasc natural, dar bebelușul împlinise deja 40 de săptămâni și trei zile. Am hotărât să mă duc să încerc să nasc natural, să vedem ce facem.

ADVERTISEMENT

După vreo două ore, n-aveam niciun semn că o să nasc, așa că am hotărât să fac cezariană. Are în jur de trei kilograme. O să îl cântărească medicul pediatru peste o lună, probabil. A avut 50 de centimetri la naștere. Numele ales e Andrei Drăguț Junior”, a mărturisit cunoscuta cântăreață de muzică tradițională, în exclusivitate pentru FANATIK.

Vedeta muzicii populare a mai spus că nu a întâmpinat dificultăți în perioada sarcinii. Pentru ea, urmează vremuri frumoase, căci susține că se simte extrem de pregătită pentru tot ce presupune rolul de mămică.

ADVERTISEMENT
simina stanciu cântăreață
Simina Stanciu, cântăreață de muzică populară, alături de partenerul ei, Andrei. Foto: Instagram

Simina Stanciu a dezvăluit de ce nu a asistat tatăl copilului la naștere

Talentata cântăreață care l-a născut pe Andrei Junior nu are stabilit încă nimic concret legat de botez. Cel mai probabil, micuțul va fi creștinat în luna martie a anului viitor.

Tânăra ne-a mai spus, totodată, că de acum se va focusa foarte mult pe stilul ei de viață, căci vrea să revină la formele pe care le avea înainte să nască. Celebra cântăreață de muzică populară e dispusă să dea repede kilogramele pe care le-a acumulat în cele nouă luni în care l-a purtat pe bebeluș în burtică.

ADVERTISEMENT

„Tăticul nu a asistat la naștere că nu permitea politica spitalului nostru din Pitești. Când și-a luat micuțul în naștere, a doua zi după naștere, plângea și întreba dacă e al lui. Când l-a luat în brațe s-a topit.

Încerc să ajung la forma inițială după cezariană. Suntem foarte bine acasă, dormim în pătuț, cu toate că îmi e destul de greu să îl țin cu mine în pat. Nu mi se pare că a fost vreun moment dificil. De acum înainte începe viața frumoasă. Mi-a pus așa, ceva, în suflet și în viață de când a venit. 

Pentru botez încă nu am stabilit detaliile. Probabil că va fi undeva în luna martie. O să ne gândim unde și cum va fi”, a completat Simina Stanciu, pentru FANATIK.

Micuțul Andrei a fost o adevărată minune pentru sufletul cântăreței! Femeia s-a despărțit de bărbatul ei acum șase ani, însă cei doi s-au împăcat apoi și au conceput copilul de care se bucură acum.

 

 

ADVERTISEMENT