News

O companie românească, de cinci ani în topul marketingului digital european

five elements digital, singura companie românească pe lista scurtă la European Search Awards 2024, pentru al cincilea an consecutiv.
09.04.2024 | 16:37
O companie romaneasca de cinci ani in topul marketingului digital european
Compania fondată de Steffen Heringhaus (foto st), în topul marketingului digital european Sursa foto: five digital elements; simplilearn.com / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Compania fondată în 2009 intră în competiție pentru Best Small SEO Agency cu cele mai bune opt firme europene din industrie. Compania, prezentă de trei ani consecutiv și pe lista finaliștilor Global Search Awards, la aceeași categorie, are șanse să ajungă în finală și în acest an.

O companie românească, de cinci ani în topul marketingului digital european

Compania românească five elements digital, una dintre cele mai importante agenții de marketing digital enterprise, a fost nominalizată pentru al cincilea an consecutiv la European Search Awards 2024, la categoria Best Small SEO Agency.

ADVERTISEMENT

Compania este singura din România care se află constant în topurile europene și mondiale ale competițiilor din industrie, la categoria Best Small SEO Agency.

”Nominalizarea five elements digital pe lista scurtă pentru European Search Awards 2024 reprezintă o validare a eforturilor noastre, dar și o confirmare că ne aflăm pe direcția potrivită.

ADVERTISEMENT

Ne bucurăm că putem contribui la consolidarea industriei și punem România pe harta europeană a marketingului digital.

Rămânem dedicați să dezvoltăm servicii inovatoare, care să ofere rezultate concrete clienților noștri”, a declarat Steffen Heringhaus, fondator five elements digital.

ADVERTISEMENT

Potrivit comunicatului depresă transmis de reprezentanții five elements digital, ”European Search Awards este un eveniment de marcă în industria marketingului online, care recunoaște și premiază excelența în domeniul marketingului digital, al optimizării pentru motoarele de căutare în Europa și al performanței online.

Nominalizarea pe lista scurtă este o distincție majoră și o recunoaștere a expertizei în domeniul SEO. Anual, competiția atrage câteva sute de participanți și include cele mai performante agenții.

ADVERTISEMENT

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul ceremoniei de premiere care va avea loc pe  23 mai, la Praga.”

five elements digital a fost fondată în 2009, devenind una dintre principalele agenții de marketing digital enterprise, cu un portofoliu solid de clienți și campanii corporate, dar și IMM-uri, printre care branduri ca PROTV, Vodafone, Imobiliare.ro, Ariel, Lenor, Fairy, Bestjobs, Clinicile Dr. Leahu, acum parte din Regina Maria, și alții.

În total, compania are peste 40 clienți din domeniile FMCG, publishing, ecommerce, medical, lifestyle, real-estate, cu rată de fidelizare de peste 90%. five elements digital înregistrează lunar, pentru clienți, peste 75 milioane vizite din SEO, crescând prezența organică în Google a companiilor.

”five elements digital a crescut organic de la an la an, pe fondul cererii tot mai mari pentru servicii de marketing digital, în special SEO și PPC. Anul trecut, compania și-a majorat cifra de afaceri din servicii, cu aproximativ 50%.

Doar în primele luni ale anului, five elements digital a cunoscut o creștere de portofoliului de clienți cu circa 30%. Cele  mai active companii rămân cele din retail, publishing, B2B, medical și lifestyle”, mai precizează sursa citată.

ADVERTISEMENT