Life

O cunoscută cântăreață a părăsit România. Vedeta s-a mutat în Franța: „Parisul e a doua casă”

15.03.2021 | 13:10
O cunoscuta cantareata a parasit Romania Vedeta sa mutat in Franta Parisul e a doua casa
ADVERTISEMENT

O cunoscută cântăreață din România a luat decizia de a pleca din țară pentru o vreme, în Paris, Franța, oraș care pentru ea e ca o a doua casă.

Este vorba despre îndrăgita interpretă de muzică de petrecere Livia Pop, extrem de iubită mai ales în zona Maramureșului.

ADVERTISEMENT

Artista a plecat în Franța cu un motiv destul de bine întemeiat. Aceasta va fi alături de sora ei în următoarea perioadă, stabilită acolo, pentru a o ajuta cu creșterea copilului pe care l-a născut recent.

Cântăreața Livia Pop s-a mutat în Franța pentru o perioadă

Sora Liviei a rugat-o dacă o poate ajuta, iar cântăreața nu a stat mult pe gânduri: și-a luat bilet de avion pe ultima sută de metri și s-a dus în capitala iubirii, unde se simte extraordinar de fiecare dată și unde s-ar muta de tot oricând.

ADVERTISEMENT

„Am decis să “părăsesc” România pentru o perioada de o luna. Am venit în Franța. Parisul e ca și a doua casa pentru mine pentru ca sora mea locuiește aici și vin cat de des pot ca sa mi vad cele 2 nepotele pe care le ador.

Recent a nascut si m-a rugat sa vin sa o ajut pentru cateva saptamani. În plus, am și foarte multe evenimente amânate din cauza situației de coronavirus, dar împreună cu prietena mea Laura, cea mai buna organizatoare de evenimente din Paris, încercăm să găsim soluții de compromis.

ADVERTISEMENT

Ne descurcăm cum putem, a trecut deja foarte mult timp de cand toate restaurantele sunt închise, oamenii nu mai pot sa stea fără să își boteze copiii, spre exemplu. Așa ca accepta sa faca evenimentele mult mai mici, în limita numărului admis de persoane și de cele mai multe ori chiar la ei acasă”, a declarat Livia Pop.

livia pop
Livia Pop este una din cele mai frumoase cântărețe de muzică de petrecere din România

Cântăreața va fi în continuare în contact cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare, artista fiind extrem de activă în special pe Instagram.

ADVERTISEMENT