Life

O cunoscută cântăreață din România, nevoită să poarte perucă. Problema care a împins-o la asta

01.02.2021 | 09:11
O cunoscuta cantareata din Romania nevoita sa poarte peruca Problema care a impinso la asta
ADVERTISEMENT

O cunoscută cântăreață din țara noastră este nevoită să poarte perucă. Este vorba de Sorina Ceugea, care a povestit ce problemă a împins-o spre această soluție.

Sorina Ceugea a explicat că s-a confruntat cu pierderea podoabei capilare după ce a născut. Cântăreața de muzică petrecere a fost deosebit de discretă cu privire la sarcina ei, fiind ținută în secret mai bine de șapte luni.

ADVERTISEMENT

Și momentul în care a adus pe lume o frumoasă fetiță a fost ținut departe de ochii lumii. Totuși, ea a povestit la un punct încercările prin care a trecut fiind însărcinată într-o perioadă atât de grea din punct de vedere al siguranței sanitare.

O cunoscută cântăreață din România, nevoită să poarte perucă. Problema care a împins-o la asta

Sorina Ceugea a născut în luna august a anului trecut. Ea a povestit că, ulterior acestui moment, s-a confruntat cu probleme de sănătate destul de neplăcute, pierderea podoabei capilare.

ADVERTISEMENT

„Trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele și privesc cum mica noastră prințesa crește pe zi ce trece. Perioada aceasta, însă, a adus cu ea și o mulțime de transformări”, a recunoscut artista, potivit Wowbiz.

„Am o problemă cu părul. De când am născut îmi cade părul destul de tare, dar, încă, sper că va crește înapoi”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care a fost nevoită să poarte o perucă în ultimul videoclip realizat, cel alături de Sorinel Copilul de Aur: „chiar dacă a început, încet, să crească părul și acum m-am mai liniștit că nu voi rămâne chiar cheală, tot trebuie să port perucă”.

„Dar, oricum, sunt optimistă și, sincer, chiar dacă voi purta perucă toată viața și voi cheli complet, nu se compară cu bucuria pe care o am în suflet atunci când îmi văd fetița, pe Vanessa”, a mărturisit cântăreața.

ADVERTISEMENT

Sorina Ceugea a vorbit și despre provocările întâlnite fiind însărcinată în vremuri atât de instabile din punct de vedere sanitar: „în această perioadă incertă în care foarte mulți oameni s-au îmbolnăvit de noul Coronavirus, şi-au pierdut locul de muncă şi unii poate rămân ai nimănui, noi, la momentul acesta, facem cel mai frumos plan al vieții noastre, se dezvoltă bebeluşul nostru pe care îl aşteptăm cu atâta nerăbdare”.

„Nu m-am gândit niciodată că aşa va decurge sarcina mea, că voi stă izolată şi că nu mă voi putea bucura de soare, că nu voi putea ieși din casă decât pe bază de declarație şi atuncipână la piață, la cumpărături. Cu toate acestea, am încercat să vedem partea bună a lucrurilor. De felul meu, sunt un om pozitiv şi aş sfătui pe toată lumea să rămână calmă şi optimistă”,  a completat ea, la vremea repectivă, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT