Life

O familie a găsit o cameră secretă în spatele dulapului din dormitor. Bărbatul a trăit un șoc, ce se afla ascuns înăuntru

Momente șocante pentru o familie. Un bărbat a găsit o cameră secretă în spatele dulapului din dormitorul său, iar ce a urmat apoi a întrecut orice așteptare.
26.11.2022 | 16:08
O familie a gasit o camera secreta in spatele dulapului din dormitor Barbatul a trait un soc ce se afla ascuns inauntru
Ce a găsit o familie în spatele propriului dulap din dormitor. Sursă foto: TikTok / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O familie a devenit virală pe TikTok după ce a găsit o cameră ascunsă în spatele peretelui din garderoba lor.

Ce a găsit o familie în spatele dulapului din dormitor

Tumnus este numele bărbatului care a făcut descoperirea șocantă. În spatele dulapului din dormitor, acesta a găsit o instalație electrică interesantă, care indică faptul că ceva trebuia să se întâmple în acel spațiu ascuns.

ADVERTISEMENT

După ce au văzut lumină ieșind dintr-o gaură de lângă un suport din dulap, familia a simțit că se întâmplă ceva dubios.

Tatăl a decis să făc o gaură prin perete pentru a vedea ce se afla acolo și a descoperit o lampă cu LED pe o podea acoperită cu mochetă.

ADVERTISEMENT

Înainte de a face acest lucru însă, familia a verificat de două ori planurile casei lor pentru a se asigura că nu le scapă ceva.

Dar planurile au dovedit că nu ar trebui să existe o altă cameră în spatele dulapului, așa că investigația a mers mai departe.

ADVERTISEMENT

Tatăl a folosit un topor pentru a mai demola puțin din peretele dulapului și, în cele din urmă, a creat o deschizătură suficient de mare pentru a trece prin ea.

Acesta și-a trimis fiica înăuntru prima pentru a investiga și a descoperit că încăperea avea nenumărate cabluri, iar în tavan era o instalație de iluminat încastrat care cu siguranță era mult prea exagerată pentru un spațiu atât de mic.

ADVERTISEMENT

Internauții spun că ar fi o cameră de ”cultivare” pentru plante interzise

La rândul lor, cei care au văzut clipul și-au dat cu părerea, așa cum se întâmplă de multe ori. “Ar trebui să fie o cameră de cultivare”, a spus un internaut.

Cel mai probabil proprietarii anteriori au construit probabil acest spațiu secret pentru a face afaceri, iluminatul fiind perfect aranjat pentru lumini de cultivare, iar cutia electrică ar fi putut fi pentru un iluminat suplimentar sau chiar pentru un sistem de camere pentru securitate.

Apoi, când a venit timpul să vândă proprietatea, vânzătorii nu au vrut ca această cameră de cultivare să diminueze valoarea casei, așa că au închis-o în spatele peretelui, notează apartmenttherapy.com.

Nu este clar de ce a fost lăsată lumina aprinsă sau de ce spațiul nu a fost transformat într-un dulap înainte de a fi vândut.

După descoperirea făcută, familia a decis să folosească spațiul pentru a depozita lucruri.

ADVERTISEMENT
Tags: