Life

O familie de români a fost umilită după ce a postat poze din vacanță: “N-ați avut covoare roșii personalizate cu numele vostru scris cu foiță de aur…”

Cum a fost umilită o familie de români, după ce s-a plâns de condițiile dintr-o vacanță în Egipt, țară pe care a vizitat-o pentru prima oară.
16.08.2023 | 08:44
O familie de romani a fost umilita dupa ce a postat poze din vacanta Nati avut covoare rosii personalizate cu numele vostru scris cu foita de aur
Condițiile de care au avut parte românii în vacanță, în Egipt. Cum au fost puși la zid. Sursa foto: Vacanță în Hurghada (excursii și sfaturi), colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O familie de români a fost pusă la zid chiar de către conaționali, după ce s-a plâns de condițiile dintr-o vacanță în Egipt și a postat imagini care să susțină nemulțumirile. Toți membrii au fost cazați la un hotel de cinci stele din Hurghada și aveau alte așteptări.

Familie de români, criticată de conaționali după ce a dezvăluit condițiile de cazare din Egipt

Familia de români a fost plecată în concediu, în Egipt, în perioada 5-12 august. A fost pentru prima oară când a vizitat țara, dar și pentru ”ultima oară”, a reclamat unul dintre membri, pe un grup de facebook destinat românilor interesați să călătorească în Egipt.

ADVERTISEMENT

Din postare, a reieșit că românii în cauză au stat cazați la un hotel cu multe finisaje executate grosolan, mucegai la baie, tocuri de ușă roase sau alte obiecte învechite și alterate, spre deosebire de imaginile pe care le-au găsit pe internet, la momentul rezervării.

Românii au dorit să atragă un semnal de alarmă după ce și-au terminat vacanța, dar s-au ales cu reacții contra. ”Hotel Bellagio Beach Resort. Perioada 5-12 august 2023. Prima dată am fost în Egipt, dar cred că după asta și ultima oară”, a notat unul dintre membrii familiei pe grupul de facebook ”Vacanță în Hurghada (excursii și sfaturi”.

ADVERTISEMENT

Unii oameni au reproșat familiei că voia condiții mai bune de cazare deși nu a achitar un preț foarte mare pentru sejur. ”Ați cumpărat să fie 5 stele și cât mai ieftin, așa-i?”/”Aici pe grupul asta sunt câțiva care sunt atata de cârcotași încât ei cred ca la 1200-1500€ vor găsi luxul din visul lor. La 1200-1500€ nici in România nu găsești lux dar apoi in Egipt”, sunt o parte dintre reacții.

Românii, aspru ironizați: ”Nici trandafiri în formă de inimioară nu erau pe pat”

Alte persoane au fost pe atât de ironice și pe atât de aspre cu familia în cauză. Din punctul lor de vedere, membrii au reacționat în urma vacanței ca și când și-ar fi dorit să fie întâmpinați cu covoare roșii, personalizate, sau o cameră decorată cât mai romantic.

ADVERTISEMENT

”Nu pot sa cred asa ceva! Ai platit vreo 1200 de euro pentru doua persoane, cu avion si transport inclus si asa conditii ingrozitoare ai gasit??! Nu tu covoare rosii personalizate cu numele vostru scris cu foita de aur? Doamne, si prosoapele alea fara initiale…Trebuia urgent reclamatie la protectia consumatorului, sigur nici trandafiri in forma de inimioara nu erau pe pat” a mai scris un alt membru al grupului.

Egipt, alături de Grecia, Turcia, Bulgaria sau Albania sunt în acest sezon estival printre cele mai ”vânate” destinații de vacanță de români. Așa se întâmplă, de altfel, de ani buni. Multe persoane sunt contrariate de prețurile de pe litoralul românesc și de aceea aleg să plece peste hotare în concedii.

ADVERTISEMENT

Cu toate că Egipt, Grecia, Turcia, Bulgaria sau Albania sunt printre zonele favorite de vacanță, peripețiile nu i-au ocolit pe români. În Grecia, de exemplu, s-au trezit cu mașinile sparte și portofel furat, iar în Bulgaria cu oameni care le-au ieșit în fața mașinii, în lenjerie intimă și nu i-au lăsat să treacă.

ADVERTISEMENT