News

O fată de 13 ani a fost răpită și violată în Vaslui. Agresorul încă nu a fost reținut, poliția așteaptă expertiza ADN

Un tânăr de 22 de ani a răpit și violat o fată de 13 ani pe care a găsit-o la casa unde venise să se întâlnească cu o altă fată, pe care o cunoscuse pe internet.
26.11.2022 | 09:39
O fata de 13 ani a fost rapita si violata in Vaslui Agresorul inca nu a fost retinut politia asteapta expertiza ADN
Bărbatul de 22 de ani este acuzat de două infracțiuni: viol și lipsire de libertate/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O fată de numai 13 ani, din localitatea Pitulați, comuna Scorțaru Nou, județul Brăila, a fost lipsită de libertate și violată de către un tânăr din județul Vaslui, scrie debraila.ro.

Incidentul a avut loc pe 23 noiembrie, potrivit informațiilor oferite de IPJ Vaslui.

Bărbatul de 22 de ani cunoscuse online o tânără de 18 ani, verișoara victimei, și venise la Pitulați să se întâlnească cu aceasta.

ADVERTISEMENT

Am fost contactat de Poliție pentru a preda imaginile de pe camerele de supraveghere. A venit cu mașina și a luat-o”, a declarat Nicușor Vasilache, primarul de la Scorțaru Nou.

Din informațiile preliminare ale anchetei, se pare că bărbatul a dus fata în comuna Băcani, județul Vaslui, unde a violat-o.

ADVERTISEMENT

După câteva ore, fata a reușit să-i sune pe părinți și să le povestească unde se află și ce a pățit.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 3 de Poliție Rurală Bârlad au stabilit faptul că, la data de 23 noiembrie, un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 22 de ani, ar fi abuzat sexual o minoră”, a precizat poliția vasluiană.

ADVERTISEMENT

Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru viol și lipsire de libertate. Însă bărbatul nu a fost deocamdată reținut, fiind așteptate rezultatele expertizei ADN pentru luarea unor eventuale măsuri de reținere sau arestare preventivă.

Se efectuează în continuare cercetări în dosarul penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. La finalizarea cercetărilor va fi înaintat cu propunere legală”, a mai IPJ Vaslui.

ADVERTISEMENT
Tags: