ADVERTISEMENT
News

O femeie a fost găsită moartă în casă ei. Fiul victimei stătea în genunchi lângă ea

Autor: Robert Cristea | 02.09.2020 | 14:38
O femeie a fost găsită moartă în casă ei. Fiul victimei stătea în genunchi lângă ea
O femeie a fost găsită moartă în casă ei. Fiul victimei stătea în genunchi lângă ea. Sursa Foto: Hepta.ro

O femeie a fost descoperită moartă în casa sa din Franța. Lângă ea stătea în genunchi baiatul vitreg. Acesta este român.

ADVERTISEMENT

Tragedia s-a produs într-un complex rezidențial, mai exact în orașul Millau. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cum a decedat femeia.

Din primele informații se pare că victima a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit. Soțul, de asemenea originar din România, și băiatul său au fost duși la poliție și sunt cercetați pentru crimă.

ADVERTISEMENT

Femeie ucisă în Franța. Principalii suspecți sunt soțul și fiul vitreg al victimei

Poliția a fost alertată de un locatar din acel complex de locuințe. Acesta a susținut că a auzit urlete și bubuieli într-un apartament vecin.

Oamenii legii s-au deplasat urgent la fața locului, au bătut la intrare, dar nimeni nu a răspuns. Au fost astfel nevoiți să spargă ușa apartamentului pentru a intra.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au fost oripilați de scena grotească pe care au găsit-o în locuință. Femeie era decedată într-o baltă de sânge, iar lângă aceasta era în genunchi un copil. El se afla în stare de șoc și fără glas.

Băiatul este minor și este fiul vitreg al femeii din Franța. Potrivit ultimelor informaţii, femeia ar fi fost ucisă cu un cuţit, dar nu se cunoaște exact câte lovituri au fost aplicate, în ce zonă a corpului și cine este criminalul.

ADVERTISEMENT

Băiatul a fost dus la secție pentru mai multe cercetări, iar după scurtă vreme a fost arestat și tatăl acestuia. Cei doi sunt români și au venit în Franța acum câțiva ani. Se pare că soțul victimei a fost văzut părăsind apartamentul, în acea diminineață tragică, cu un cuțit în mână.

Trupul neînsuflețit al mamei a fost preluat de medicina legală, iar autorităţile fac cercetări în acest caz. Pentru moment au rămas în arestul poliței cei doi suspecți.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!