News

O femeie a fost lovită de tramvai în București. Circulația, oprită zeci de minute pe Bulevardul Ion Mihalache

O femeie din București a fost lovită de tramvai pe Bulevardul Ion Mihalache, astfel că circulația a fost blocată zeci de minute în această zonă.
28.03.2024 | 16:29
O femeie a fost lovita de tramvai in Bucuresti Circulatia oprita zeci de minute pe Bulevardul Ion Mihalache
O femeie a fost lovită de tramvai în București. Circulația, oprită zeci de minute pe Bulevardul Ion Mihalache
ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs în stația de tramvai Mareșal Averescu de pe Bulevardul Ion Mihalache din București, acolo unde o femeie în vârstă de 70 de ani s-a împiedicat în timp ce aștepta tramvaiul de pe linia 45. Astfel a căzut de pe trotuar, iar vatmanului nu a reușit să reacționeze și să evite impactul.

O femeie a fost lovită de tramvai în București pe Bulevardul Ion Mihalache

Martorii spun că femeia a supraviețuit pentru că a tramvaiul care a lovit-o circula cu viteză redusă, înainte să intre în stație. Femeia a primit îngrijiri medicale și a fost ulterior transferată la spital. Reprezentanții ISU spun că femeia a fost transportată la spital în stare de conștiență.

ADVERTISEMENT

Conform Antena 3, la fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale. ”La fața locului au sosit două ambulanțe SMURD, dar și mai multe echipaje medicale”, au mai transmis reprezentanții ISU. Circulația a fost blocată pe sensul de mers dinspre Piața Victoriei spre Arcul de Triumf în urma acestui accident.

În urmă cu doar 24 de ore, o femeie în vârstă de 43 de ani era spulberată de o mașină în timp ce stătea liniștită pe trotuar și aștepta tramvaiul, în stație. Accidentul s-a produs pe șoseaua Ștefan cel Mare din București și martorii spun că trei autoturisme s-au ciocnit, iar din carambol unul dintre autoturisme a ieșit de pe drum și a lovit femeia.

ADVERTISEMENT

”Şoferul acestuia a pierdut controlul volanului şi s-a urcat pe gardul de delimitare a mijlocului de transport. La faţa locului, au intervenit echipajele de salvare, care au transportat victima la Spitalul Floreasca. Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, au transmis în acel moment reprezentanții IPJ București

O femeie a fost spulberată de o mașină în stația de tramvai

La finele lunii ianuarie 2024, un bărbat de 60 de ani ajungea sub roțile unui tramvai, iar vatmanul își vedea de drum pentru că nu a observat incidentul. Conform Știrile PRO TV, bărbatul se întorcea de la serviciu, iar anchetatorii cred că acesta ar fi alunecat de pe peron direct sub roțile tramvaiului.

ADVERTISEMENT

Asta, în condițiile în care peronul era umed, iar camerele de supraveghere ar fi surprins scena. Cei care au sunat la 112 au fost martorii la tragedie și următorul vatman care a ajuns în stație. ”L-ar fi lovit și nici nu știe… Poate tramvaiul, manipulantul care era cu tramvaiul acela, nu l-a văzut, a fost un unghi mai scurt și nu a putut să îl vadă și l-a lovit”, a povestit un martor.

”Tramvaiul oprise în stație și a dat să plece având culoarea verde. Și l-a lovit. El cred că a dat să fugă încoace și atunci s-a produs”, a explicat un alt trecător. Bărbatul a fost transferat în stare gravă la spital, iar la locul faptei a ajuns și soția acestuia, care a leșinat de supărare. Din păcate bărbatul a murit.

ADVERTISEMENT

Angajații STB recunosc că uneori trotuarele sunt pline de zăpadă pentru că nu are cine să ”facă ordine”. ”Sunt curățate, da, în limita posibilităților sunt, oarecum, curățate. Așteptăm de la URBAN să vină să facă un pic de ordine”, a explicat un angajat al STB, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT
Tags: