News

O femeie a fost ucisă în scara blocului de fostul iubit. Ce a făcut mai departe criminalul

14.02.2021 | 14:55
O femeie a fost ucisa in scara blocului de fostul iubit Ce a facut mai departe criminalul
Crimă oribilă la Constanța. Un bărbat și-a ucis mama în bătaie pentru că o deranja muzica Foto: today.md
ADVERTISEMENT

Scene grotești în județul Sibiu, unde o tânără a fost ucisă de fostul iubit. Crima a avut loc în cartierul Arhitecților din localitatea Cisnădie.

Bărbatul s-a predat ulterior. Acesta a mers la Poliția Deva și a anunțat că și-a ucis fosta parteneră, în urmă cu câteva ore. Polițiștii și-au alertat colegii, iar când au ajuns la locul indicat, au găsit victima.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 42 de ani şi tânăra de 30 de ani au fost implicați într-o relaţie în urmă cu ceva timp. În prezent, locuiau în aceeași scară, pe același palier, într-un bloc din Cartierul Arhitecților, localitatea Cisnădie, potrivit Observatornews.

Crimă înfiorătoare în Sibiu. Femeia ucisă obținuse ordin de restricție împotriva fostului iubit

Cei doi foști iubiți nu erau la prima ceartă. De altfel, femeia obţinuse un ordin de protecţie împotriva bărbatului. Acesta era valabil până la vară. Sâmbătă seara bărbatul și-a vizitat fosta iubită, potrivit news.ro.

ADVERTISEMENT

Bărbatul susţine că femeia l-ar fi atacat cu un cuţit, pe care i l-a luat din mână şi a înjunghiat-o în gât. Ulterior, femeia a murit. Bărbatul a fugit la fratele său în Deva. Apoi, s-a predat poliției.

Un caz violent a fost soluționat recent. Magistraţii Tribunalului Hunedoara l-au condamnat pe Cristian Stănciulescu, un tânăr din Hunedoara care şi-a ucis iubita în vârstă de 22 de ani, cu un cuţit de vânătoare, la 12 ani de închisoare pentru omor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, instanţa a decis ca acesta să plătească daune morale în valoare totală de 200.000 de euro către membrii familiei fetei ucise, conform Adevărul.

„Tatăl tânărului arată că în ziua în care au revenit în locuinţă (21 iulie 2020) cei doi, a avut unele discuţii în contradictoriu cu Cristian Stănciulescu, la care a participat şi victima, inculpatul povestindu-le că avea viziuni, că vede diavolul şi doar oameni răi, martorul încercând să-i explice că nu există toate aceste viziuni şi că nu trebuie să creadă în ele, iar starea acestuia se datorează consumului de droguri.

ADVERTISEMENT

În noaptea de marţi spre miercuri, Cristian împreună cu victima au dormit în locuinţa tatălui său, discuţiile continuând şi în cursul zilei de miercuri”, se arată în dosar.

ADVERTISEMENT