News

O femeie a primit o factură greșită, iar apoi a murit de inimă. Ce valoare avea aceasta

O femeie și-a găsit sfârșitul după ce a primit o factură greșită, pe care era trecută o sumă imensă. A acuzat o stare de rău, apoi a murit.
06.01.2024 | 17:55
O femeie a primit o factura gresita iar apoi a murit de inima Ce valoare avea aceasta
O femeie a primit o factură greșită. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O femeie a primit o factură greșită, iar apoi s-a stins din viață. Cazul halucinant a avut loc în luna decembrie 2023, atunci când bătrâna de 88 de ani din Camporosso, Italia, s-a trezit cu o factură la apă în valoare de 15.000 de euro.

O factură greșită a provocat moartea unei femei

Din cauza șocului, femeia a acuzat o stare de rău, deoarece nu îi venea să creadă câți bani are de plătit. La câteva săptămâni distanță, starea ei s-a agravat, iar în cele din urmă a murit din cauza problemelor de inimă.

ADVERTISEMENT

Între timp, s-a aflat că, de fapt, factura respectivă era greșită. Acum, un alt caz a fost raportat într-o localitate din Molise, Italia. De această dată, o altă femeie a primit o factură de apă pe care era trecută o sumă incredibilă: 62.044,94 de euro.

Din fericire, al doilea incident nu a avut un final tragic. Amintindu-și povestea bătrânei de 88 de ani, femeia din Molise și-a dat seama că și în cazul facturii care a ajuns la ea ar putea fi vorba de o eroare.

ADVERTISEMENT

Potrivit agenției de presă din Italia ANSA, ea a luat legătura cu un cabinet de avocatură și a apelat la serviciile reprezentanților firmei respective. Cel mai probabil, femeia urmează să acționeze în instanță societatea care gestionează serviciul de apă în Italia.

Pe de altă parte, președintele consiliului de administrație al societății, Massimo Saluppo, și-a cerut scuze „pentru neplăcerile provocate utilizatorului din cauza facturării incorecte cauzate de o transcriere inexactă a citirii”.

ADVERTISEMENT

Un român din Italia a aflat că are de plătit 7.000 de euro la gaz

Printr-o situație similară a trecut și un român din Italia, în 2023, însă cu factura la gaz. Bărbatul a aflat că avea de plătit aproape 7.000 de euro pentru un consum de 1.510 metri cubi de gaz într-un interval de doar 47 de zile.

“La început mi-au spus că au oprit gazul pentru că era o factură neplătită de 123 de euro. O factură care nu ajunsese niciodată la mine. Am plătit imediat și am trimis chitanța. În acel moment, mi-au spus că există o a doua factură neplătită, scadentă, în valoare de 175 de euro.

ADVERTISEMENT

Nici aceea nu a mai ajuns. După a doua plată am crezut că am rezolvat problema, în schimb abia urmează drama. Persoana de contact mi-a spus că există o maxi-factură de aproape 7000 de euro, scadentă pe 20 ianuarie. Și că până nu se plătește, nu vor reatașa gazul”, spunea românul, la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT
Tags: