Life

O femeie a salvat o cățelușă de pe marginea drumului, crezând că urmează să nască. Ce au descoperit, de fapt, medicii veterinari. E șocant

O femeie a salvat o cățelușă de pe marginea drumului. A crezut că are burta mare din cauză că trebuie să nască dar medicii veterinari i-au dat o veste de-a dreptul șocantă.
02.06.2023 | 17:49
O femeie a salvat o catelusa de pe marginea drumului crezand ca urmeaza sa nasca Ce au descoperit de fapt medicii veterinari E socant
O cățelușă de pe marginea drumului, salvată. Fotot Colaj Fanatik / Tiktok
ADVERTISEMENT

O femeie a salvat o cățelușă de pe marginea drumului pentru că a crezut că urma să nască și a vrut să ajute și puiuții. Dar ce au descoperit medicii veterinari este șocant!

O cățelușă de pe marginea drumului, salvată. Ce s-a descoperit apoi

O femeie a salvat o cățelușă de pe marginea drumului pentru că i-a părut foarte rău de ea. A crezut că aceasta este gestantă și că urmează să dea naștere unor pui.

ADVERTISEMENT

Cățelușa era într o stare foarte proastă astfel că femeia a decis să o ducă la veterinar. Aceasta mergea foarte greu și avea mai multe răni.

„De îndată ce am văzut-o, inima mi s-a rupt. Știam că are nevoie de mai mult ajutor decât i-aș putea oferi eu, dar nu mai putea fi lăsată acolo nici o secundă”, a scris Kristin pe Tiktok.

ADVERTISEMENT

Femeia a încrezut că este gravidă din cauza faptului că avea burta foarte umflată. Dar abia când a mers la veterinar cu cățelușa de pe marginea drumului a aflat că lucrurile erau mult mai grave.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional:

@streetheartstx

As soon as I laid my eyes on her, my heart sank 🥺 I knew she needed more help than I could give but she couldn’t be left out there for one more second! We found her an amazing foster home to heal in with @Lola’s Lucky Day ❤️ Venmo @ lolasluckyday PayPal lolasluckyday@gmail.com https://www.lolasluckyday.com

♬ Boulevard Of Broken Dreams – City Sessions

Ce avea cățelușa salvată de pe marginea drumului în burtă, de fapt

Femeia a rămas de a dreptul șocată când a aflat că în burta cățelușei era numai sânge. Aceasta a trebuit să fie operată și medicii i-au scos 4 litri de sânge într-o singură zi.

ADVERTISEMENT

Chiar și medicii veterinari au fost șocați că animalul mai putea să meargă având în vedere starea deplorabilă în care se afla.

“Se estimează că are în jur de 4 ani. Părea însărcinată, dar totul era sânge. Azi i s-au scos 4 litri de sânge! Urmează să fie operată săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Veterinarul și radiologul au fost șocați că ea chiar mai poate merge”, a mai povestit femeia.

Cățelușa se simte acum mult mai bine și a fost deja adoptată. Aceasta încă are probleme de sănătate dar stăpânii ei o vor ajuta să treacă peste toate.

„Părinții adoptivi ai lui Sydney o vor ajuta să-și rezolve problemele una câte una. Ea nu mai luptă singură și are alături de ea un sistem de sprijin excelent”, a spus femeia.

ADVERTISEMENT