Life

O femeie a spart apartamentul lui Robert De Niro și a încercat să-i fure cadourile de sub brad. Ce făcea actorul la momentul incidentului

O femeie a intrat prin efracție în apartamentul lui Robert De Niro. Aceasta a încercat să-i fure actorului cadourile de sub brad.
20.12.2022 | 00:35
O femeie a spart apartamentul lui Robert De Niro si a incercat sai fure cadourile de sub brad Ce facea actorul la momentul incidentului
Robert De Niro, victima unei tentative de jaf. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Robert De Niro a fost ținta unui jaf, după ce o femeie i-a spart unul dintre apartamentele închiriate. Aceasta a încercat să fure cadourile de sub bradul de Crăciun. Femeia se află acum în custodia poliției. Unde era actorul în momentul incidentului?

O femeie a încercat să-l jefuiască pe Robert De Niro

Polițiștii din New York au arestat o femeie care a pătruns prin efracție în apartamentul actorului Robert de Niro, care locuiește în cartierul Upper East Side.

ADVERTISEMENT

Femeia a încercat să fure cadouri de sub bradul de Crăciun al îndrăgitului actor. Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de luni, potrivit Reuters.

Ofițerii de poliție au văzut-o pe femeie în timp ce intra în subsolul clădirii de pe strada East 65th, în jurul orei locale 2:45. Aceștia au găsit urme de intrare forțată, după cum a relatat Arthur Tsui, purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie din New York.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 30 de ani, femeia care a încercat să-l jefuiască pe actorul din The Irishman: Asasinul Mafiei era cunoscută de polițiști în urma unei serii de arestări precedente, tot pentru jaf. Ofițerii au surprins-o în flagrant în apartamentul lui De Niro, în timp ce încerca să fure mai multe obiecte.

Femeia avea o pungă în care introducea cadouri pe care le luase de sub bradul de Crăciun.

Rober De Niro (79 de ani) era acasă în momentul în care femeia a încercat să-i fure obiectele. Actorul a coborât atunci când a auzit zgomote în locuință.

ADVERTISEMENT

În urma tentativei de jaf, femeia se află în custodia poliției. Aceasta așteaptă să fie formulate acuzațiile împotriva ei.

Femeia ar urma să aibă o înfățișare în fața instanței în a doua parte a zilei de luni sau marți dimineață. Nu este clar dacă va fi reprezentată de un avocat, conform unui purtător de cuvânt al procuraturii din Manhattan.

ADVERTISEMENT

Singurul comentariu al lui Robert De Niro în legătură cu această întâmplare este că jaful a avut loc la o locuință închiriată temporar de acesta, după cum a declarat Stan Rosenfield, purtătorul de cuvânt al actorului.

ADVERTISEMENT
Tags: