News

O femeie din Galați a fost incendiată de iubit. Bărbatul i-a dat foc după o ceartă

O femeie din Galați a fost incendiată de propriul partener de viață. Bărbatul a aruncat cu benzină pe ea și i-a dat foc
31.08.2021 | 12:04
O femeie din Galati a fost incendiata de iubit Barbatul ia dat foc dupa o cearta
ADVERTISEMENT

Femeia a fost incendiată de propriul său partener de viață. Aceasta a fost transportată de urgență la spital, având arsuri pe 15% din suprafața corpului.

Bărbatul a incendiat-o pe partenera sa, după o ceartă

Femeia a fost incendiată de concubinul său, după o ceartă. Acesta a stropit-o cu benzină, iar apoi i-a dat foc. În ajutorul acesteia au sărit vecinii, care au reușit să stingă focul.

ADVERTISEMENT

Tot ei au fost cei care au chemat autoritățile la fața locului, după ce au sunat la 112. Medicii sosiți acolo au descoperit că aceasta era în stare destul de gravă, având arsuri în special pe picioare.

Bărbatul a înnebunit de furie după ce  între el și partenera sa de viața a izbucnit un conflict. Totul s-a petrecut în satul Cărăpcești, din județul Galați, relatează Antena 3.

ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 53 de ani a ajuns la Spitalul din Tecuci, cu arsuri de gradul 1 și 2. În ceea ce îl privește pe agresorul acesteia, el a fost reținut de oamenii legii.

Bărbatul a fost dus la audieri și sunt șanse mari ca el să primească un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru tentativă de omor.

ADVERTISEMENT

O altă femeie a fost incendiată de partenerul de viață

Tot un astfel de incident șocant a avut loc și în Vrancea. Acolo, un bărbat și-a stropit soția cu benzină și apoi i-a dat foc. Între cei doi a izbucnit un conflict, iar bărbatul a recurs la acest gest de neînțeles.

Femeia în vârstă de 54 de ani din localitatea Bordeasca a ajuns la spital, dar ea se afla într-o stare bună de sănătate. Bărbatul a fost reținut de polițiști.

ADVERTISEMENT

″În cursul acestei dimineţi, poliţiştii din comuna Tătăranu au fost sesizaţi cu privire la faptul că în seara zilei de 19 februarie a.c., o femeie de 54 de ani, din localitatea Bordeasca, ar fi fost stropită cu benzină de căte soţ, care apoi i-ar fi dat foc.

Femeia, care se află în stare stabilă de sănătate, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul se află în acest moment în custodia poliţiştilor, în vederea audierii şi a stabilirii cu exactitate a imprejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea despre acest incident.

ADVERTISEMENT