News

O femeie din Marea Britanie, părăsită de soț pentru o refugiată din Ucraina, pe care au găzduit-o: ”Așa m-a răsplătit Sofia pentru că i-am dat o casă”

O femeie din Marea Britanie este revoltată după ce soțul a părăsit-o pe ea și cei doi copii ai lor pentru o refugiată din Ucraina, pe care au primit-o de milă în casă. 
23.05.2022 | 08:36
O femeie din Marea Britanie parasita de sot pentru o refugiata din Ucraina pe care au gazduito Asa ma rasplatit Sofia pentru ca iam dat o casa
Cum l-a sedus ucraineanca pe britanic. Sursa foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Un britanic și-a lăsat soția și cei doi copii, după 10 ani de relație, pentru o refugiată din Ucraina, pe care au primit-o în casă. Acum, nevasta bărbatului regretă că a ales să facă o faptă bună și a detaliat cum s-a întâmplat totul.

Cum și-a părăsit un britanic soția și cei doi copii pentru o refugiată din Ucraina, primită în casa lor

Lora Garnett a mărturisit pentru The Sun că ea și soțul ei, Anthony, sunt din West Yorkshire și au găzduit-o pe Sofia Karkadim în luna mai. Aceasta fugise din Liov, de teama războiului, iar celor doi britanici li s-a făcut milă.

ADVERTISEMENT

Însă, 10 zile mai târziu, lucrurile au luat o întorsătură. Refugiata din Ucraina l-a cucerit pe soțul Lorei și ambii au plecat din casă după 14 zile.

”La început am avut rezerve în privința cazării unui refugiat în casa noastră – cine nu și-ar face griji? Aduceam un străin în casa noastră să locuiască cu noi. Este o decizie importantă și, deși nu eram sigură, a vrut să o facă.

ADVERTISEMENT

Situația din Ucraina este înspăimântătoare pentru oamenii obișnuiți, așa că am decis să pun un acoperiș deasupra capului cuiva și să-l ajut atunci când are disperată nevoie.

Și așa m-a răsplătit Sofia pentru că i-am dat o casă. Ea și-a pus ochii pe Anthony de la început, a decis că îl vrea și l-a luat. Nu i-a păsat de dezastrul lăsat în urmă.

ADVERTISEMENT

Tot ce știam a fost dat peste cap în decurs de două săptămâni. Nu știu ce m-aș fi făcut fără prietenii mei, care au fost aici pentru mine în fiecare minut de când a plecat. (…)”, a dezvăluit soția britanică pentru The Sun.

Lora Garnett, despre refugiata din Ucraina: ”Deodată, cobora cu buzele roșii, părul aranjat și bluza scurtă”

Totodată, Lora Garnett a mai mărturisit că Sofia își schimba înfățișarea cu puțin timp înainte de sosirea acasă, de la serviciu, a lui Anthony. A încercat să ignore situația, crezând doar că este geloasă.

ADVERTISEMENT

”Ea stătea în pat până la 11.30 sau 12.00 după-amiază și când se trezea era foarte greu să discuți cu ea. Engleza ei este destul de bună, așa că nu a fost o barieră lingvistică. Pur și simplu nu era interesată să petreacă timp cu mine.

În timpul zilei nu purta machiaj, nu își făcea părul și nu făcea niciun efort pentru aspectul ei. Dar asta se schimba după ora 17, când Tony urma să vină acasă.

Deodată, cobora cu buzele roșii, părul aranjat și bluza scurtă. La început mi-am spus că îmi imaginez sau că sunt geloasă într-un mod irațional. Dar din păcate am avut dreptate tot timpul”, a mai detaliat soția părăsită.

Ce spun refugiata din Ucraina și bărbatul femeii despre idila lor

Cei doi îndrăgostiți au reacționat în urma scandalului pe care l-au provocat prin infidelitatea lor. Anthony a povestit pentru aceeași sursă că el este vorbitor de slovacă și asta l-a ajutat să interacționeze cu Sofia, de care s-a îndrăgostit încă de la început.

Mai mult, o dată ce au început să-și împărtășească sentimentele, el și refugiata din Ucraina au mers împreună la sală și se uitau la televizor când Lora dormea. Ei consideră că nu au făcut nimic nepotrivit. De asemenea, Sofia o blamează pe Lora pentru toată situația.

”Suspiciunile ei constante, tensiunea, pur și simplu ne-au împins pe mine și pe Tony mai aproape. Ea a creat această situație sugerând în mod constant că ceva se întâmplă atunci când nu era cazul. Deci aceasta este vina ei. În ceea ce mă privește, ei și-au distrus relația cu mult înainte să sosesc eu.

Relația lor a fost de vină. Nimic din toate astea nu este munca mea. A fost decizia mea să plec când am plecat și Tony a decis să vină cu mine. Părinții mei au spus că le este rușine și că nici măcar nu pot ieși afară din cauza mea. Se spune că din cauza mea nimeni din Marea Britanie nu va mai primi ucraineni. (…)

În țara mea, este important ca refugiații să primească ajutorul de care au nevoie și povestea asta a generat opusul. (…) Oamenii îmi scriu că sunt o persoană oribilă, că am făcut un lucru rău pentru țara mea”, a spus refugiata din Ucraina.

ADVERTISEMENT