News

O fetiță de 11 ani s-a înecat la un parc acvatic din Otopeni. Victima, transportată la spital, în stare gravă

O fetiță de 11 ani a ajuns în stare gravă la spital, duminică după-amiază. Victima s-a înecat într-o piscină dintr-un parc acvatic.
16.07.2023 | 19:52
O fetita de 11 ani sa inecat la un parc acvatic din Otopeni Victima transportata la spital in stare grava
Victima a fost preluată de ambulanță și transportată la spital / Foto: Hepta (simbol)
ADVERTISEMENT

Alertă în Ilfov, după ce o fată în vârstă de 13 ani s-a înecat într-un parc acvatic din Otopeni. Tânăra se află în stare gravă și a fost preluată de un echipaj de ambulanță. În prezent, ea se află la spitalul Grigore Alexandrescu din București, acolo unde i se dau îngrijiri de urgență.

La un pas de tragedie: fetița a fost resuscitată la marginea piscinei

Potrivit IPJ Ilfov, fetița a fost resuscitată la fața locului, după care a fost trimisă la București. Polițiștii încearcă să afle ce s-a întâmplat la respectiva piscină.

ADVERTISEMENT

“La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 15:30, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, la un parc acvatic din Otopeni, o persoană s-ar fi înecat.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Otopeni, pentru efectuarea activităților din competență. Aceștia au identificat persoana respectivă, care între timp a fost scoasă pe marginea piscinei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, iar ulterior a transportat persoana în cauză la un spital din București.

Polițiștii din Otopeni efectuează activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, a anunțat IPJ Ilfov.

ADVERTISEMENT

Minora a fost stabilizată la spital

Incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 15:30. Potrivit informațiilor Antena 3, fata s-a înecat într-o piscină din parcul acvatic WaterPark Otopeni.

Polițiștii vor să afle dacă minora a fost lăsată nesupravegheată în apă și dacă respectiva locație avea salvamar.

ADVERTISEMENT

Deși a fost găsită în stop cardio-respirator, fetița de 11 ani s-ar afla în stare stabilă, în acest moment, potrivit Știrilor Pro TV.

Un tânăr de 21 de ani a murit înecat, la Constanța

Tot duminică, un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața, la Constanța. Tânărul se afla în zona plajei Modern, când prietenii săi i-au reclamat dispariția.

Autoritățile au fost nevoite să ridice un elicopter, în speranța că-l vor găsi în timp util. Din păcate, trupul tânărului a fost scos din valuri fără viață, iar manevrele de resuscitare s-au dovedit inutile.

ADVERTISEMENT