News

Tragedie în Buzău. O fetiță de 13 ani a murit lovită de tren, în timp ce era cu animalele la păscut

04.10.2020 | 12:39
Tragedie in Buzau O fetita de 13 ani a murit lovita de tren in timp ce era cu animalele la pascut
Tragedie în Buzău. O fetiță de 13 ani a murit lovită de tren, în timp ce era cu animalele la păscut
ADVERTISEMENT

Dramă pentru o familie din Buzău. Fetița lor, de doar 13 ani, a murit, după ce a fost lovită de un tren de persoane care circula pe raza județului.

Copila se afla cu animalele la păscut, la distanța foarte mică de casă, în momentul în care, din neatenție a ajuns pe șinele de cale ferată, iar un tren a lovit-o din plin.

ADVERTISEMENT

Mai mulți martori aflați în zonă în momentul tragediei spun că fata ar fi văzut trenul apropiindu-se, însă nu a avut absolut nicio reacție.

O fetiță de 13 ani din Buzău a murit lovită de tren. Era cu animalele la păscut

Durere fără margini pentru unu cuplu de părinți din localitatea Valea Râmnicului, județul Buzău. Fetița lor, de doar 13 ani, a murit fulgerător, după ce a fost lovită de un tren.

ADVERTISEMENT

Micuța, care pe 26 septembrie își serbase ziua de naștere, se afla cu caprele la păscut în zona căii ferate care străbate localitatea, iar la un moment dat s-ar fi așezat pe șine fără să știe, probabil, că în apropiere se afla un tren.

Presa locală notează că mecanicul trenului de persoane Mărășești-Buzău a observat-o și a avertizat-o sonor, însă nu a mai putut frâna în timp util pentru a evita impactul.

ADVERTISEMENT

Sursa citată mai arată că accidentul cu pricina a avut loc marți seară, în jurul orelor 18:00. Fetița era cea mai mare dintre cei doi copii ai familiei lovită de nenorocire.

Comunitatea locală din Râmnic, în stare de șoc

Cristina Bianca, fetița care a pierit lovită de tren, abia intra în clasa a șasea și era cel mai mare copil al familiei sale. Fata a fost înmormântată sâmbătă, într-un sicriu alb.

ADVERTISEMENT

Vestea dispariției fulgerătoare a fetei a șocat întreaga comunitatea din Valea Râmnicului. Colegii şi profesorii de la Şcoala numărul 1 din Râmnicu Sărat au amenajat a doua zi un altar cu lumânări şi flori pe banca fetei.

”A fost o fetiţă bună, veselă, optimistă şi foarte muncitoare”, spun profesorii Biancăi, care abia intrase în clasa a şasea.

ADVERTISEMENT