News

O fetiță de 4 ani a decedat într-un incendiu. Pompierii urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit

06.06.2020 | 17:27
O fetita de 4 ani a decedat intrun incendiu Pompierii urmeaza sa stabileasca din ce cauza a izbucnit
ADVERTISEMENT

O fetiță de 4 ani a decedat într-un incendiu. Pompierii de la ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pnetru lichidarea flăcărilor care au izbucnit la o casă din localitatea Vlahi, județul Constanța.

O fetiță de 4 ani a decedat într-un incendiu. Pompierii urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit

Incendiul a izbucnit la o anexă de vară, apoi flăcările s-au propagat și la casă. La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD din cadrul detașamentului Cernavodă.

ADVERTISEMENT

Acesta este un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Incendiul a izbucnit la o anexă, apoi s-a propagat la casă. Pompierii au încercat să localizeze incendiul pentru a pătrunde înăuntru.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, în interiorul anexei a fost gasită o fetiţă în vârstă de aproape 4 ani, decedată”

Atunci exista informația că o fetiță de 4 ani a rămas blocată:

„Din păcate, în interiorul anexei a fost gasită o fetiţă în vârstă de aproape 4 ani, decedată”, transmit reprezentanţii ISU Dobrogea.

După aproape o oră, incendiul a fost oprit. Cauza probabilă a rămas să fie de stabilit de pompieri.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 2 zile un bărbat de 70 de zile a murit tot după un incendiu, în județul Constanța

Tot în județul Constanța a avut loc în urmă cu două zile un incendiu în urma căruia un bărbat de 70 de ani și-a pierdut viața:

“Ajunși la faţa locului, colegii mei au găsit un bărbat, de aproximativ 70 de ani, inconștient, cu arsuri pe suprafața corpului. Din păcate, în urma protocolului de resuscitare bărbatul a fost declarat decedat.”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa.

ADVERTISEMENT