Life

O fostă angajată a lui Irinel Columbeanu, uimită de traiul pe care-l duce fostul afacerist: ”Nu îmi vine să cred”

O fostă salariată a lui Irinel Columbeanu, în șoc după ce fostul milionar a ajuns la azil. Ce a declarat femeia pe Internet.
16.04.2024 | 00:14
O fosta angajata a lui Irinel Columbeanu uimita de traiul pe carel duce fostul afacerist Nu imi vine sa cred
O fostă salariată a lui Irinel Columbeanu, în șoc după ce fostul milionar a ajuns la azil. Ce a declarat femeia pe Internet. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

O fostă angajată a lui Irinel Columbeanu, uimită de traiul pe care-l duce fostul afacerist. Acesteia nu îi vine să creadă că fostul milionar în euro a pierdut vila de la Izvorani și că nu mai are niciun venit în ziua de azi.

O fostă salariată a lui Irinel Columbeanu, în șoc după ce fostul milionar a ajuns la azil. Ce a declarat femeia pe Internet

O fostă salariată a lui Irinel Columbeanu este în șoc după ce fostul milionar a ajuns la azil. Ce a declarat femeia pe Internet după ce a văzut cum arată locuința vedetei. Vila a luat foc în toamna anului 2020 și de atunci este o ruină.

ADVERTISEMENT

Actualul proprietar nu a investit niciun leu în refacerea și condolidarea clădirii unde odinioară se dădeau petreceri extravagante cu sute de persoane. În prezent, palatul de la Izvorani este în paragină și uitat de lume.

Imaginea vilei nu i-a prins deloc bine unei persoane care a lucrat în urmă cu ani buni în interior. Mai exact, este vorba de o doamnă care a fost o vreme îndelungatp bonă pentru fiica fostului om de afaceri, Irina Columbeanu.

ADVERTISEMENT

„În 2017 când eram dădaca Irinucăi, acea casă era muzeu! Nu îmi vine să cred!”, a spus fosta angajată a lui Irinel Columbeanu pe social media, legat de vila de la Izvorani, potrivit wowbiz.ro.

Din păcate, fostul milionar în euro a pierdut odată cu arderea casei foarte multe obiecte de artă. În locuință se aflau o multitudine de sculpturi, picturi murale și mobilă de lux, care s-au pierdut definitiv. Pagubele se ridică la sume uriașe.

ADVERTISEMENT

„Tot era, Sabin Bălașa, totul ars, oglinzi, mobilă, totul ars. Din ce știu eu, nu era asigurat. Erau toate obiectele de valoare și de artă și tot, și haine, și tot erau în casă”, spunea atunci Eduarg Uzunov, proprietar agenție imobiliară, pentru Observator, scrie playtech.ro.

Ce crede Irinel Columbeanu despre incendiul vilei de la Izvorani

Irinel Columbeanu a suspectat încă de la început că a fost vorba de o mână criminală în cazul incendiului vilei de la Izvorani. Fostul milionar în euro crede că cineva a pus intenționat focul pentru a fura obiectele de valoare din casă.

ADVERTISEMENT

Se pare că una dintre cele trei fresce realizate de regretatul Sabin Bălașa a dispărut după stingerea focului. Pompierii au luptat mai bine de 12 ore cu flăcările imense care au pornit de la subsol și s-au extins până la etaj.

ADVERTISEMENT