Life

O fostă concurentă de la Bravo, ai stil s-a despărțit de iubitul ei: „Revin la viață”

24.03.2021 | 13:25
O fosta concurenta de la Bravo ai stil sa despartit de iubitul ei Revin la viata
ADVERTISEMENT

O fostă concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities este din nou singură. Maria Ilioiu, tânăra care a fost și ispită la Insula iubirii a confirmat despărțirea de partenerul ei, după ce s-a speculat în ultima perioadă că lucrurile nu au mai fost roz între cei doi.

Maria a scris pe contul ei de Instagram că este din nou burlacă și este foarte fericită de alegerea pe care a făcut-o.

ADVERTISEMENT

„Nu știu voi cum sunteți, dar eu, mereu când mă despart, revin la viață…”, este mesajul prin care fosta concurentă de la Bravo, ai stil a confirmat separarea de iubitul ei.

Maria Ilioiu, victima unor intervenții estetice greșite

Ex-ispita de la Insula iubirii a reintrat în atenția publicului în scandalul operațiilor estetice care a făcut mai multe victime, acesta acuzându-l pe esteticianul la care a fost că i-a desfigurat fața pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

În ultimul an, Maria a participat în emisiunea Bravo, ai stil Celebrities unde nu a rezistat pentru multă vreme. Prezența ei în concursul de modă de la Kanal D a fost una destul de controversată, aceasta fiind la cuțite cu mai multe fete încă de la început.

maria ilioiu bravo ai stil
Maria Ilioiu a fost și ispită la Insula iubirii, înainte de participarea la Bravo, ai stil. Foto: Instagram

Parcurs controversat la Bravo, ai stil

Cu una dintre concurente, mai exact Andreea Tonciu, Maria chiar s-a bătut, iar la acel moment a fost nevoite de intervenția polițiștilor pentru a le despărți pe cele două.

ADVERTISEMENT

Maria a lansat o serie de acuzații față de producătorii emisiunii Bravo, ai stil după ce a fost eliminată, acuzându-i că o favorizau pe Andreea Tonciu, care nu a reușit să câștige în cele din urmă concursul.

„Fiind provocată în nenumărate rânduri, este normal să răspund la rândul meu. Am răspuns cu câteva ironii foarte inteligente. Cel mai mizerabil în această emisiune este o faptul că este montată”, este una din declarațiile făcute de Maria pe Youtube la scurt timp după eliminarea ei.

ADVERTISEMENT

„Am fost nevoită să mă duc la emisiune, deși știam că voi fi făcută de râs, dar aveam un contract semnat. Au vrut să mă scoată cel mai rău om, cel mai conflictual, cel mai nasol, au vrut să mă scoată fix ce este Andreea, și anume mahala!”, a mai spus Maria Ilioiu atunci.

ADVERTISEMENT