Life

O fostă concurentă de la Exatlon Mexic a murit, după ce s-a infectat cu Covid-19. Avea numai 29 de ani

O fostă participantă a competiției Exatlon Mexic a murit la vârsta de numai 29 de ani, după ce în ultima perioadă a luptat pentru viața și sănătatea sa. Tânăra era infectată cu noul tip de coronavirus.
02.06.2021 | 23:52
O fostă concurentă de la Exatlon Mexic a murit, după ce s-a infectat cu Covid-19. Avea numai 29 de ani
O fostă concurentă de la Exatlon Mexic a murit, după ce s-a infectat cu Covid-19. Avea numai 29 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Stephania Gómez Vargas, cunoscută în reality show-ul filmat în Republica Dominicană ca și „Torța Umană” a aflat că are Covid-19 în ultima săptămână din luna mai. La momentul respectiv fratele sportivei vorbea despre starea de sănătate a tinerei.

„Începând de astăzi, miercuri, 26 mai, la ora 19:55, Steph se luptă pentru viața ei într-o stare gravă și delicată”, anunța fratele fostei concurente, care cerea și sprijin financiar din partea internauților, notează infobae.com.

Doliu la Exatlon Mexic. O fostă concurentă a murit infectată cu Covid-19

Concret, fosta concurentă de la Exatlon Mexic a ajuns de urgență la Spitalul Puebla în data de 26 mai. Medicii au anunțat încă de atunci că starea lui Steph este una delicată și gravă în același timp, tratamentul fiind unul extrem de costisitor.

ADVERTISEMENT

Din păcate, organismul vedetei a cedat după o săptămână de la internare, la începutul lunii iunie, chiar în prima zi. Sursa menționată mai devreme mai arată că, Steph a primit tratamente pentru ridicarea saturației ideale de oxigen, dar plămânii au cedat.

Mai mult decât atât, sportiva a fost intubată pentru a evita un eventual stop respirator. În plus, fosta candidată de la Exatlon Mexic a primit trombocite cu o procedură numită trombociteză, dar toate eforturile s-au dovedit în zadar marți, 1 iunie 2021.

ADVERTISEMENT

Tristul anunț al trecerii în neființă al sportivei în vârstă de 29 de ani a fost făcut de emisiunea la care a fost protagonistă, printr-un mesaj emoționant publicat pe Instagram, alături de un video cu momente de la Exatlon Mexic.

„Astăzi ne luăm rămas bun de la o femeie, atletă și prietenă grozavă. Te vom păstra întotdeauna într-un loc foarte special.

ADVERTISEMENT

Îți mulțumim Steph pentru că ai făcut parte din familia noastră. Iubita noastră Torță Umană zboară sus!”, este mesajul care apare pe pagina de Instagram de la Extalon Mexic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Exatlón México (@exatlonmx)

Steph, plânsă de colegii de la Extlon Mexic. Ce au transmis aceștia

„Ai fost un erou în circuit și în afara acestuia! Familia #VLA regretă profund plecarea ta și este solidară cu toți cei dragi. Zboară sus dragă”, a scris un fost coleg din competiția sportivă unde a fost acum 2 ani tânăra.

ADVERTISEMENT

Steph Gómez a participat la Exatlon Mexic în anul 2019, unde a făcut parte din echipa Războinicilor. Tânăra nu a rezistat prea mult în competiție și a fost eliminată după numai 14 săptămâni din cauza unor probleme serioase de sănătate.

Sportiva în vârstă de 29 de ani a suferit o fractură la tibie. Problema medicală a împiedicat-o să mai concureze, dar după o perioadă de recuperare a reușit să-și reia activitățile din viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Exatlon Mexic a practicat jiu-jitsu, disciplină în care s-a specializat încă de mică. Născută în Tapachula, Chiapas, în februarie 1992, tânăra avea să fie recunoscută în anul 2018 drept cel mai bun exponent al acestui sport la nivel național.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri