Sport

O fostă jucătoare de Top 10 WTA a anunțat că este însărcinată: „Micul nostru miracol”

O jucătoare de tenis clasată în trecut în Top 10 WTA a anunțat că este însărcinată. Sportiva va avea un copil cu antrenorul său de fitness.
03.11.2023 | 20:20
O fosta jucatoare de Top 10 WTA a anuntat ca este insarcinata Micul nostru miracol
O fostă jucătoare de Top 10 WTA a anunțat că este însărcinată. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Fostă jucătoare de Top 10 WTA, Belinda Bencic va lua o pauză de la tenis pentru un motiv bine întemeiat. Sportiva din Elveția a anunțat pe rețelele de socializare că este însărcinată cu primul său copil. Jucătoarea de tenis în vârstă de 26 de ani este campioană olimpică en-titre.

O fostă jucătoare din Top 10 WTA a anunțat că este însărcinată: „Micul nostru miracol”

Belinda Bencic a făcut un anunț emoționant pe pagina personală de Instagram. Elvețianca a anunțat că este însărcinată și a postat o fotografie alături de Martin Hromkovic (41 de ani). Partenerul său este fost jucător de fotbal slovac și este în prezent antrenorul de fitness al Belindei Bencic.

ADVERTISEMENT

„Aşteptăm în curând micul nostru miracol! Abia aşteptăm să ne cunoaştem”, a scris Belinda Bencic pe Instagram. Campioană la WTA Toronto în 2015, Bencic nu a mai jucat un meci oficial de pe 12 septembrie, când a pierdut în primul tur la WTA San Diego.

Belinda Bencic este un alt nume din tenisul profesionist feminin care va deveni mămică. Elina Svitolina a revenit în acest an după ce a născut. De asemenea, Kerber și Osaka se pregătesc să revină oficial în „sportul alb”, după ce au născut.

ADVERTISEMENT
Belinda Bencic a anunțat că este însărcinată. Foto: Instagram.
Belinda Bencic a anunțat că este însărcinată. Foto: Instagram.

Mesaje de felicitare pentru Belinda Bencic din partea „rivalelor”

Belinda Bencic a primit numeroase mesaje de felicitare în secțiunea de comentarii. Unele dintre felicitări au venit de la colegele din circuit. Paula Badosa, Viktorija Golubic, Marta Kostyuk, Aryna Sabalenka și Anett Kontaveit i-au urat de bine elvețiencei.

Victoria Azarenka, Caroline Wozniacki sau Tatjana Maria sunt alte jucătoare de tenis care au revenit pe teren după ce au născut. În prezent, Belinda Bencic ocupă locul 14 în ierarhia WTA. Cea mai bună clasare a atins-o în februarie 2020, când a ocupat poziția a 4-a în lume.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei, Belinda Bencic a adunat opt titluri WTA, ultimele două în acest an la Adelaide 2 și Abu Dhabi. Doar din tenis, Bencic a adunat suma de 12.222.332 de dolari.

Sorana Cîrstea și Gabi Ruse, mesaje de felicitare pentru Belinda Bencic

Nici Sorana Cîrstea sau Gabriela Ruse nu au ezitat să o felicite pe Belinda Bencic. „Doamne, sunt atât de fericită pentru tine. Felicitări fetiță dulce”, a fost comentariul Soranei Cîrstea. „Felicitări”, a transmis și Gabriela Ruse.

ADVERTISEMENT

În fotografia prin care au făcut anunțul, Belinda Bencic și Martin Hromkovic țin în mâini o pereche de încălțăminte pentru copii. Bencic nu a jucat nicio finală de Grand Slam de-a lungul carierei.

ADVERTISEMENT