Sport

Naomi Osaka este însărcinată! Postarea emoționantă a fostului lider WTA prin care a motivat absența pentru restul sezonului. Foto

Naomi Osaka, dublă câștigătoare de Mare Șlem la Australian Open și US Open, a anunțat că este însărcinată prin intermediul unei postări emoționante pe social media.
11.01.2023 | 22:28
Naomi Osaka este insarcinata Postarea emotionanta a fostului lider WTA prin care a motivat absenta pentru restul sezonului Foto
Naomi Osaka este însărcinată. Fostul lider WTA va reveni pe teren în 2024. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Naomi Osaka, fostul lider WTA, a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare prin care a anunțat că este însărcinată. De altfel, sportiva japoneză nu se află în Australia pentru primul turneu de Mare Șlem al anului.

Naomi Osaka este însărcinată! Anunțul emoționant făcut de „niponă”

Naomi Osaka a fost criticată pe rețelele de socializare pentru absența de la Australian Open, turneu care se va desfășura în perioada 16-29 ianuarie, însă sportiva din Japonia a luat prin surprindere lumea tenisului.

ADVERTISEMENT

Cvadrupla câștigătoare de Mare Șlem a anunțat pe rețelele de socializare că este însărcinată și va rata restul sezonului 2023. Totodată, sportiva în vârstă de 25 de ani, care se află într-o relație cu rapperul Cordae Amari Dunston, a mărturisit că va reveni pe teren la Australian Open 2024.

„E puțin spus, că ultimii ani au fost interesanți, dar am descoperit că vremurile cele mai provocatoare pot fi și cele mai distractive. Lunile petrecute departe de sport mi-au oferit o nouă iubire și apreciere pentru sportul căruia i-am dedicat viața. 

ADVERTISEMENT

Naomi Osaka va reveni pe teren la Australian Open 2024

Îmi dau seama că viața e atât de scurtă și nu iau de-a gata niciun moment. Fiecare zi e o nouă binecuvântare și o aventură. 

Știu că am multe lucruri către care să privesc în viitor, iar unul dintre acestea este să-mi văd copilul urmărindu-mi unul dintre meciuri și să spună: ‘uite, ea e mama mea’. 

ADVERTISEMENT

2023 va fi un an plin de lecții pentru mine și sper să vă văd la începutul anului viitor, pentru că voi fi la Australian Open. Vă iubesc pe toți infinit”, a fost mesajul japonezei pe rețelele de socializare.

Naomi Osaka a câștigat de două ori turneul de la Australian Open. Fostul lider WTA s-a impus în 2019, în fața Petrei Kvitova, scor 7-6(2), 5-7, 6-4, iar în 2021, nipona a învins-o pe Jennifer Brady, scor 6-4, 6-3.

ADVERTISEMENT

Cine este rapperul Cordae Amari Dunston, partenerul japonezei Naomi Osaka

Naomi Osaka a câștigat de două ori și turneul de la US Open, reușind să o învingă în 2018 pe legendara Serena Williams chiar pe tărâm american, iar în 2020 a câștigat în fața Victoriei Azarenka.

Iubitul japonezei, Cordae, este un rapper american pe care l-a întâlnit în 2019. Totuși, a durat aproximativ un an până cele două personalități și-au făcut publică relația.

„Îmi amintesc că erau atât de muți oameni care voiau să facă o poză cu el. Și mi s-a părut impresionant cât de prietenos a fost cu toată lumea”, declara la un moment dat Naomi Osaka, care s-a întâlnit pentru prima oară cu Cordae la un meci de baschet al echipei Los Angeles Clippers.

ADVERTISEMENT