Sport

Serena Williams a devenit mamă pentru a doua oară. Ce nume a ales bebelușului

Serena Williams a devenit mamă pentru a doua oară. Fosta mare jucătoare de tenis a anunțat venirea pe lume a bebelușului printr-un mesaj pe rețelele de socializare.
23.08.2023 | 09:45
Serena Williams a devenit mama pentru a doua oara Ce nume a ales bebelusului
Serena Williams a născut al doilea copil. Foto: Twitter.
ADVERTISEMENT

Serena Williams a devenit mamă pentru a doua oară. Fostul lider WTA a născut o fetiță care a primit numele Adira River Ohanian. În vârstă de 41 de ani, Serena Williams și soțul său, Alexis Ohanian, mai au împreună o fată pe numele Olympia, în vârstă de cinci ani.

Serena Williams a devenit mamă pentru a doua oară

Serena Williams a anunțat la începutul lunii august sexul copilului. Câștigătoare a 23 de turnee de Grand Slam în carieră, fosta sportivă din SUA alături de soțul său au anunțat pe rețelele de socializare venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

ADVERTISEMENT

„Bun venit, îngerul meu frumos”, a scris Serena Williams pe TikTok. Atașat mesajului, legendara jucătoare de tenis a pus un videoclip în care apare întreaga familie alături de cel mai nou membru.

„Mă simt recunoscător. Serena Williams, mi-ai oferit un nou cadou de nedescris – eşti GMOAT (n.r. cea mai bună mamă din toate timpurile). Mulţumim staff-ului medical grozav care a avut grijă de soţia şi de fiica mea. Nu voi uita niciodată momentul în care am introdus-o pe Olympia Ohanian surioarei sale”, a scris Alexis Ohanian, pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Serena Williams și Alexis Ohanian s-au văzut pentru prima oară la un hotel din Roma, în mai 2015. La scurt timp, cei doi au pornit o relație și s-au logodit în luna decembrie a anului 2016. Un an mai târziu, în septembrie 2017, Serena Williams a dat naștere primului copil, Olympia.

Cei doi s-au căsătorit în New Orleans, iar la ceremonie au participat numeroase vedete. Evenimentul a avut loc în luna noiembrie a anului 2017. Jucătoarea cu 23 de titluri de Grand Slam s-a retras din activitate după US Open 2022.

ADVERTISEMENT

Olympia își dorea să devină surioara mai mare

Serena Williams a apărut însărcinată cu al doilea copil pentru prima oară la Gala Met, alături de soțul ei, Alexis Ohanian. Ipostaza a luat prin suprindere pe toată lumea. Olympia, fiica cea mare a fostei jucătoare de tenis, își dorea să aibă o surioară mai mică.

Sexul bebelușului a fost anunțat la începutul lunii august la o petrecere, iar cei doi părinți au strigat de bucurie în momentul în care au aflat că vor mai avea o fată. „Uneori, înainte de culcare, ea se roagă să îi fie adusă o surioară.

ADVERTISEMENT

(n.r. Ea nu vrea să aibă de-a face cu un băiat!) Eu sunt cea mai mică dintre cele cinci surori. Iar surorile mele sunt eroii mei, așa că mi s-a părut un moment pe care trebuie să-l ascult cu mare atenție”, declara Serena Williams.

ADVERTISEMENT