Life

O influenceriță de doar 20 de ani a murit. Povestea tinerei care a luptat cu o boală nemiloasă

O influenceriță de doar 20 de ani a încetat din viață. Elena Huelva s-a luptat cu o boală nemiloasă vreme de patru ani, însă în final a pierdut lupta.
04.01.2023 | 23:28
O influencerita de doar 20 de ani a murit Povestea tinerei care a luptat cu o boala nemiloasa
Elena Huelva, o influenceriță de doar 20 de ani, s-a stins din viață. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Povestea influenceriței Elena Huelva a făcut înconjurul lumii. Tânăra de doar 20 de ani era urmărită de sute de mii de persoane, însă acum, timpul s-a oprit pentru ea.

Elena Huelva a murit la doar 20 de ani

Pe când avea doar 16 ani, Elena Huelva a fost diagnosticată cu sarcomul lui Ewing, un tip de cancer care se formează în oase sau în țesuturile moi din jurul acestora.

ADVERTISEMENT

Ulterior, aceasta și-a spus povestea pe rețelele de socializare, făcând un apel la opinia publică cu privire la nevoia de cercetare. Elena a reușit astfel să ajungă la sufletul a nenumărate persoane, iar în luna octombrie a acestui an a primit și premiul Elle’s Hope Award pentru curajul și lupta sa zilnică.

”Voința mea învinge”, sunt cele trei cuvinte pe care Elena Huelva le-a folosit în ultimii patru ani de zile. Din păcate, marți dimineață însă, tânăra a murit în Sevilla, la doar 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Anunțul tragic a fost făcut chiar de familia acesteia, care este devastată.

”De azi dimineață, Elena dansează și se uită la tine de la steaua ei. Mulțumesc pentru tot”, au scris membrii familiei pe o fotografie cu o Elena zâmbitoare.

Starea de sănătate a tinerei s-a agravat în luna decembrie

Menționăm faptul că în ultima lună de zile, starea de sănătate a tinerei s-a degradat. Pe 4 decembrie, influencerița i-a informat pe fanii săi că i-au fost descoperite mai multe boli în trahee și că lucrurile nu merg chiar atât de bine.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în cursul zilei de luni, cu doar câteva ore înainte de a înceta din viață, tânăra a postat un ”Te iubesc” pe pagina sa de socializare.

Deși fanii i-au urat putere, iar mesajele de susținere au început să curgă, se pare că acest lucru nu a fost suficient pentru ea.

ADVERTISEMENT

O mare suțeinere a venit și din partea prezentatoarei Ana Obregón, al cărei fiu a murit din cauza aceluiași tip de sarcom, cântărețul Manuel Carrasco și influencerul María Pombo.

”Vreau să precizez că am câștigat deja datorită întregii iubiri și a oamenilor pe care îi am alături de mine.

Orice s-ar întâmpla, știu că viața mea nu a fost în zadar pentru că am luptat și am reușit ceea ce mi-am dorit, să fac vizibil”, a spus ea pe rețelele sale de socializare.

Elena Huela a încurajat nenumărate persoane să lupte până la capăt

Menționăm faptul că în ultimii patru ani de viață, Elena Huelva a filmat mai fiecare moment prin care trecea, de la ședințele de chimioterapie până la șederile din spital, dar și momente în care primea nenumărate diagnostice.

Chiar și așa, tânăra continua să zâmbească și își dorea să învingă boala. Inclusiv oamenii de știință au fost mișcați de povestea ei.

”Ne dai nouă, oamenilor de știință, energia de care avem nevoie pentru a continua cercetările”; „Deși tratamentul meu de chimioterapie nu merge atât de bine pe cât am sperat, exemplul tău îmi dă puterea de a rezista”; „Am avut o zi infernală… Îmi deschid Instagram-ul și te văd pe tine”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care Elena le primea de la urmăritorii ei.

Menționăm faptul că Huelva nu este prima tânără care își împărtășește boala pe rețelele de socializare. Anul trecut, în luna august, Carlos Sarriá, cunoscut sub pseudonimul Charlie, s-a stins și el din viață la doar 20 de ani.

Acesta suferea la rândul său de sarcomul Ewing și își ținea fanii la curent cu fiecare moment din viața sa, fiind mai mereu cu zâmbetul pe buze.

Amintim că o celebră influenceriță a murit în urmă cu câteva săptămâni după ce a fost ucisă. Și acest caz a stârnit o adevărată revoltă în mediul online.

ADVERTISEMENT
Tags: