Sport

„O iubesc ca pe copilul meu, dar e româncă”. Mitică Dragomir știe ce se va întâmpla cu Simona Halep în 2024

Dragomir este pesimist în ceea ce privește viitorul Simonei Halep. Fostul președinte LPF este convins de faptul că singura sa vină în cazul de dopaj e faptul că este româncă.
31.12.2023 | 09:38
O iubesc ca pe copilul meu dar e romanca Mitica Dragomir stie ce se va intampla cu Simona Halep in 2024
Dragomir o iubeste pe Halep ca pe propriul copil. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep se află în centrul atenției sportului mondial în urma apelului depus împotriva suspendării sale de patru ani pentru presupuse încălcări ale Programului Anti-Doping din Tenis. Tribunalul de Arbitraj Sportiv va examina cazul în perioada 7-9 februarie 2024, conform listei de audieri.

Dumitru Dragomir, alături de Simona Halep

“O iubesc ca pe copilul meu și îi respect părinții, dar e româncă și am spus tot. E româncă și îi dau la gioale toți, de la americani până la albanezi”, a declarat Dumitru Dragomir în cadrul emisiunii Maxprofețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

Halep, fost număr unu mondial în tenisul feminin, a fost suspendată provizoriu în octombrie 2022 de către Agenția Internațională de Integritate a Tenisului pentru o perioadă de patru ani, din cauza încălcărilor programului antidoping, testând pozitiv pentru substanța îmbunătățitoare a performanței Roxadustat.

Suspendarea este în vigoare din 7 octombrie 2022 până în 6 octombrie 2026. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Simona Halep a exprimat bucuria de a avea oportunitatea de a-și dovedi nevinovăția în fața unui tribunal independent.

ADVERTISEMENT

După ce Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis a anunțat decizia sa finală, Halep a declarat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj pentru Sport. În urma suspendării, Simona Halep a respins în mod repetat orice acuzație de dopaj.

Halep îl acuză pe Mouratoglou pentru suspendarea primită

Simona Halep, una dintre cele mai de succes atlete românce din toate timpurile, cu 24 de titluri WTA, inclusiv două titluri de Grand Slam la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019), așteaptă începutul noului an pentru a-și dovedi nevinovăția.

ADVERTISEMENT

Conform dezvăluirilor recente ale lui Halep, neglijența echipei sale de antrenori este ceea ce a adus-o acum în mijlocul unui scandal de dopaj. Campioana cu două titluri de Grand Slam la simplu s-a deschis recent despre cum i-a fost “distrusă” călătoria competitivă de 25 de ani.

În proces, Halep a adus la lumină neglijența fostului său antrenor, Patrick Mouratoglou, motivul din spatele tuturor problemelor. Mouratoglou, la rândul său, a recunoscut faptul că echipa sa a fost responsabilă pentru administrarea respectivului supliment.

ADVERTISEMENT

Emisiunea “Maxprofețiile lui Mitică” poate fi vizionată în fiecare luni, la ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA, într-o transmisiune live și exclusivă pe site-ul FANATIK.RO. Premierea fiecărei ediții, împreună cu cele mai captivante momente, sunt disponibile pe canalul de YouTube FANATIK și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Dragomir e alaturi de Halep

ADVERTISEMENT