Sport

O jucătoare de tenis s-a apucat de muzică: „Este mult mai ușor să fiu pe teren decât să înregistrez un cântec”

08.08.2020 | 10:35
O jucatoare de tenis sa apucat de muzica Este mult mai usor sa fiu pe teren decat sa inregistrez un cantec
ADVERTISEMENT

Dayana Yastremska (20 de ani), jucătoare de tenis din Ucraina, s-a apucat de muzică. Ea a lansat piesa ”Favorite Track” (”Piesa Favorită”).

Sportiva din Odessa se află pe poziția a 25-a în clasamentul feminin și a reușit să triumfe în trei turnee, câștigând astfel în jur de două milioane de dolari din premii.

ADVERTISEMENT

”Favorite Track” nu este unica melodie cântată de frumoasa jucătoare de tenis. La începutul anului 2020, ea a mai avut o melodie intitulată ”Thousands of Me” (”Mii de Eu”) cu care nu a avut un succes uriaș.

Jucătoarea spune că îi este mai ușor pe terenul de tenis

Sportiva din Ucraina a decis să-și anunțe noua melodie într-un mare stil: ea a publicat pe Instagram un videoclip în care se află pe capota unei mașini care are numele ei de scenă D.Y. Acesta este pus în locul numărului de înmatriculare.

ADVERTISEMENT

Dayana Yastremska poartă în videoclip pantaloni de piele. Melodia a adunat mai bine de două mii de like-uri, dar și zeci de comentarii unde tenismena este lăudată pentru calitățile sale vocale.

Să fiu sinceră, când am lansat primul meu cântec, am crezut că nu o să mai intru în studio din nou. Mi se părea foarte ciudat.

ADVERTISEMENT

Totuși, după ceva timp, a început să-mi placă și am decis că trebuie să lansez o altă piesă. Nu vreau să fiu un artist în vogă. Doar îmi place să cânt, îmi place toată această atmosferă.

Este mult mai ușor să fiu pe terenul de tenis decât să înregistrez un cântec. Este un lucru foarte stresant pentru mine să fiu acolo lângă microfon”, a declarat ea, potrivit RT.

ADVERTISEMENT

Dayana Yastremska le-a atras privirile suporterilor tenisului după meciul jucat contra Serenei Williams la Australian Open, în 2019. Americanca a avut parte de un meci extrem de ușor deoarece a câștigat cu 6-2, 6-1. Mulțumită succesului, Serena s-a calificat în 16-mile competiției.  Sportiva din Ucraina a jucat ultimul meci oficial în compania Garbinei Muguruza în turneul de la Doha, pe 26 februarie înainte ca sportul mondial să fie întrerupt de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT